Het Herentalse na-Tour criterium krijgt een heel bijzonder verjaardagscadeau. Met titelsponsor Boretti krijgt het evenement een extra impuls. De tweedaagse Herentals Fietst/Feest wordt uitgebreid met een derde dag. Op zondag 3 augustus loopt in Herentals de eerste editie van de Classico Boretti voor het goede doel: Run To Walk Again. De organisatoren van Herentals Fietst/Feest slaan daarvoor de handen in elkaar met Sporta en de firma Boretti.

Boretti

Charles Van de Wouwer, voorzitter van Herentals Fietst, is tevreden : 'Het evenement Herentals Fietst/Feest krijgt een buitenlandse toets. Herentals Fietst/Feest en Boretti ademen dezelfde passie voor het wielrennen en voeren kwaliteit hoog in het vaandel. Boretti staat bekend voor zijn hoogwaardige fornuizen en keukenapparatuur en wil zich daarnaast sterk profileren met de outdoorkeukens en barbecues. Het bedrijf met zetel in Boom wil het merk in België in de toekomst nog sterker doen groeien.

Boretti Classico

Op zondag 3 augustus vindt met vertrek en aankomst in Herentals de eerste Belgische editie van de Boretti Classico plaats. In Nederland wordt de Boretti Classico dit jaar al voor de 7e keer gereden en trok het evenement vorig jaar meer dan 7.000 deelnemers.

Op zondag 3 augustus kan je vertrekken voor een gezinstocht van 45 km en recreatieve tochten van 65, 110 en 160 km door de groene Kempen. Deelnemen kost 15 euro. In het deelnemerspakket zit o.a. een uniek Boretti-wielershirt', aldus een enthousiaste Charles Van de Wouwer.

Alle info vind je op www.boretti.be.