U bent hier

Naam Rent A Lounge verdwijnt definitief na overname

Herentals | Neteland | Vlaanderen
23.07.2019 - 16.20u
Door: Herman Gezelle

Op korte termijn verdwijnt de commerciële naam Rent A Lounge (Herentals). Dat is het gevolg van de overname door sectorgenoot Feestverhuur Van Rompaey, ook uit Herentals. Voormalig zaakvoerder Kristof Van Loy is niet langer bij het bedrijf actief.

Wat begin mei werd voorgesteld als een fusie, blijkt een overname te zijn. "We namen Rent A Lounge effectief over en doen dat met een ambitieuze visie", zegt CEO Bart Van Dessel van Feestverhuur Van Rompaey. "Het bedrijf interesseerde ons omdat het een aanvullend assortiment had. Wij verhuurden feestbenodigdheden voor bedrijven en particulieren, terwijl Rent A Lounge vooral de B2B-markt bediende. Na de overname ontstond een onestopshop voor B2C en ondernemingen."

Momenteel vindt een verhuizing plaats naar de gebouwen van Rent A Lounge aan de Toekomstlaan. "Op onze vorige locatie zaten we logistiek te klein om te kunnen groeien", aldus nog Bart Van Dessel. "Sowieso moet de verhuizing eind oktober helemaal zijn afgerond."

Nieuwe stickers

Feestverhuur Van Rompaey nam het volledige handelsfonds over, maar de bedrijfsnaam Rent A Lounge zal niet blijven bestaan. "Ik liet me adviseren om de naam stop te zetten", legt Van Dessel uit.

"De website wordt nu al doorgeleid naar die van FVR, de mailadressen houden we nog even aan voor de klanten van Rent A Lounge. Op korte termijn zal de bestickering van de wagens worden aangepast naar Feestverhuur Van Rompaey, zo ook die op het bedrijfspand.

Met Feestverhuur Van Rompaey zijn we sedert jaar en dag een referentie in ons land. Die naam staat garant voor kwaliteit. Diezelfde service mogen de Rent A Lounge-klanten voortaan ook verwachten."

Na de overname werken er 15 mensen voor Feestverhuur Van Rompaey.  MIK Paul Huysmans.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto