Begeleide wandelingen met je bubbel door Coronamaatregelen

De Nacht van het Kempens Erfgoed gaat door op zaterdag 24 oktober 2020 in Bevel! We gaan die avond 'Ritselen en Fluisteren rond de Nete'.

Ervaar het oude bijgeloof tijdens een sfeervolle avondwandeling door het idyllische landschap van de Grote Nete. Onderweg trakteren onze acteurs je op volksverhalen over vreemde katten, zwevende processies en betoverde hazen...

De gratis avondwandeling is geschikt voor iedereen met of zonder kinderen vanaf 7 jaar. De route is rolstoeltoegankelijk (bij normale weersomstandigheden).

De begeleide sfeerwandelingen duren ongeveer 1u30 en starten om: 18.30 uur, 18.50 uur, 19.10 uur, 19.30 uur, 19.50 uur, 20.10 uur, 20.30 uur en 20.50 uur.

Er kunnen max. 15 deelnemers per groep deelnemen om te zorgen dat alles veilig kan verlopen.

Snel inschrijven is de boodschap. We trachten in de mate van het mogelijk rekening te houden met het uur van je voorkeur, zolang er plaats is. Inschrijven is dus verplicht en kan via https://www.nijlen.be/wolligwandelen-3 of via 03 410 02 11.

Start- en eindpunt

Alle wandelingen starten en eindigen aan de kantine van KFC Bevel, Laarstraat 5. Er is voldoende parkeergelegenheid voor wagens en fietsen. Je kan er - met je bubbel aan een tafel - ook (onder voorbehoud – corona) van een drankje genieten in de kantine voor of na de wandeling.

Coronamaatregelen

De activiteit vindt plaats in openlucht, maar de veiligheidsafstand tussen bubbels moet ten allen tijde gerespecteerd worden. Bij aankomst aan de kantine moeten handen ontsmet worden. Mondmaskers blijven voorlopig verplicht.

Elke deelnemer (ook kinderen) moet verplicht ingeschreven worden (in het kader van het contactopsporingsonderzoek). Één e-mailadres en telefoonnummer is voldoende per gezelschap.

Wij doen ons best om dit evenement te laten doorgaan, maar wij rekenen op begrip een flexibiliteit als de organisatie moet aangepast worden. Je wordt in dat geval via e-mail op de hoogte gebracht.

Nog vragen?

Cultuur@nijlen.be of 03 410 02 11

Ritselen en fluisteren rond de Grote Nete", de Nacht van het Kempens Erfgoed is een organisatie van cultuurraad Nijlen en lokaal bestuur Nijlen in samenwerking met de erfgoedcel Kempens Karakter.

Ga zeker ook een kijkje nemen op http://www.nachtkempenserfgoed.be/ voor alle erfgoedactiviteiten in de regio op 23 en 24 oktober.