U bent hier

Nagelnieuwe website De Voeght Consulting

Grobbendonk | Kempen regio | Neteland
06.01.2017 - 16.02u
Door: Herman Gezelle

De Voeght Consulting uit de Floris Primsstraat lanceerde haar nagelnieuwe sprankelende website met uitstraling, maar ook opvallend gebruiksvriendelijk.  Zaakvoerder Luc De Voeght : 'De Voeght Consulting wil onze huidige én toekomstige klanten langs onze nieuwe website nog extra online informatie bieden.  We streven er naar om zelfstandigen en KMO's de beste service te verlenen op het vlak van boekhouding,  fiscaliteit en sociale wetgeving.

In één woord wij wensen een gewaardeerde business-partner te zijn voor onze klanten.

Fiscaliteit

Fiscale zaken doe je er niet even bij. Wie denkt geld te besparen door zelf zijn fiscale zaken te regelen spekt vaak alleen de staatskas.

Boekhouding

Voor u als ondernemer is de administratie van fundamenteel belang. De administratie geeft namelijk voortdurend inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf.

Advies

Wij zien het als een uitdaging u te ondersteunen bij nieuwe marktontwikkelingen en te komen met een resultaatgericht advies.

Vacatures

We zoeken op korte termijn nog een dossierbeheerder en een Office & Personal Assistant.  Solliciteren kan je langs onze website,' besluit Luc De Voeght.

Op de foto : het De Voeght Consulting team : Tinne, Jill, Stephanie, Ingrid & Luc De Voeght / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto