Narviflex uit Geel – producent van onder andere transportbanden op luchthavens – heeft de Voka Lokaal-award Kempen Zuid gewonnen. Ze maken nu kans op dé Prijs Ondernemen 2020, op 17 september.

"Als werknemer word je graag beloond. Als werkgever óók. Deze award doet enorm veel deugd", zeggen Dirk Berden (CEO) en Geert Helsen (technisch directeur) van Narviflex.

Het bedrijf is verkozen door de bestuursleden van Voka Lokaal Kempen Zuid. Op 17 september dingen ze, met acht andere bedrijven, mee voor dé Prijs Ondernemen 2020.

Familiebedrijf Narviflex is de grootste transportbandenfabrikant van de Benelux. Tussen 1994 en nu is het bedrijf gegroeid van 7 werknemers naar meer dan 150, verspreid over zes vestigingen.

"We zijn in heel uiteenlopende sectoren actief. Wie op vakantie gaat en zijn koffer op de band legt, komt eigenlijk in aanraking met ons werk. Negen op de tien keer is die transportband van Narviflex.

Maar we zijn in meer sectoren actief: van koekjesproducenten tot de Waalse staalindustrie", zeggen Geert Helsen, technisch directeur, en Dirk Berden, CEO van Group Narviflex.

"We zijn actief in de vervangingsmarkt voor transportbanden. Het gebeurt dat een groot bedrijf bijvoorbeeld een installatie bestelt in Amerika. Als er dan een defect is, worden wij ingeschakeld. Snelheid is onze grootste kracht."

Op de foto: Dirk Berden en Geert Helsen van Narviflex uit Geel