Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nathalie Frenay vzw De Fakkel : 'Welzijn van mensen in armoede verhogen door activiteiten'

De Fakkel vzw
Eind vorig jaar heeft vzw De Fakkel Herentals in het kader van de Warmste Week het project Welzijn ingediend. De Koning Boudewijnstichting heeft dit meteen goedgekeurd.
 
'De voorbije maanden hebben we samen met mensen die leven in armoede vorm gegeven aan dit project', zegt Nathalie Frenay, coördinator De Fakkel vzw 'Vereniging waar armen het woord nemen'.
 
'We hebben vandaag een feestelijke start van dit project genomen met een dansnamiddag in het ontmoetingscentrum De Dorpel. Het project omvat bewegen (dans), samen met vrienden zijn,  je energie, je veerkracht ontwikkelen.  

Onze mensen voelen zich vaak ook niet zo erg goed in hun vel.  Maar wanneer we een dagje zalige wellness plannen, naar de psycholoog gaan of aan yoga en mindfulness doen,  Daarom willen we de komende tijd verschillende laagdrempelige activiteiten organiseren met als einddoel : ieder een goed gevoel geven, stress voorkomen

Ieder neemt die dingen ook mee naar huis en past die toe in hun dagelijkse leven. Maar de meest aangehaalde activiteit die energie geeft, blijft toch samen bewegen, dansen en muziek.'

Foto's & red. Johan Temmerman / NNieuws.

Boerenkrijglaan 16, Herentals, België

De Fakkel vzw

Deel dit artikel