Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nathalie Van Sande, ex-voorzitter Open Vld Herentals, maakt overstap naar Vooruit

Vooruit

Vooral ook in de lokale politiek worden verrassingen gelanceerd wanneer de gemeenteraadsverkiezingen naderen.  13 oktober is niet meer zover af.

Nathalie Van Sande, ex-voorzitter van de lokale afdeling Open Vld, maakt de overstap naar Vooruit Herentals.  Van Sande is de dochter van de bekende Bert 'Boekhandel Van Sande' in de Fraikinstraat.  

Jan Bertels lijsttrekker Vooruit,  kandidaat-burgemeester en Kamerlid : "Ik ben bijzonder blij, content en trots dat we op de steun van velen kunnen rekenen. Want we willen allen hetzelfde: een ander en beter bestuur voor onze stad. Samen met ons team gaan we dat doen. Met een sterke lijst, vol enthousiastelingen.

Nathalie Van Sande is zo’n positieve enthousiasteling, en dus heel content dat Nathalie onze lijst komt versterken. Samen sterk en progressief.”

 

"Want het moet anders en beter dan de voorbije legislatuur"

"Ik wil graag meebouwen aan een bruisende stad die inclusief en rechtvaardig is voor iedereen", zegt Nathalie Van Sande.   "Jan (en zijn team) wil hier ook voor gaan, en vandaar dat ik zeer graag mijn schouders hier mee onder zet. Want het moet anders en beter dan de voorbije legislatuur.  Ik wil ook het beste voor onze burgers en onze stad, en team Jan is de beste manier om dit te bekomen."

 

"Samen vooruit! We willen het beste voor onze burgers én voor onze stad"

"Vooruit Herentals wil de stilstand in onze stad doorbreken na de gemeenteraadsverkiezingen van oktober", onderstreept Jan Bertels.  "Vele burgers willen ons hierbij helpen, en vinden ook dat er een positieve politiek moet gevoerd worden, een politiek voor al onze inwoners. Geen politiek vanop een ivoren toren, maar wel tussen en met onze inwoners. Een bestuur van en voor mensen. 

Samen vooruit, met 1 doel voor ogen: een beter bestuur, voor al onze inwoners in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.  Daar gaan we samen voor", besluit Bertels.

 

Reactie Jan De Belser, ondernemer uit het Hofkwartier en liberaal sympathisant : "De overstap van Nathalie Van Sande naar Vooruit is een logisch gevolg.  We wensen haar veel succes.  Bij lokale verkiezingen stem je voor mensen, niet voor partijen.  Dat is logisch. 

Trouwens Open Vld Herentals neemt niet deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in oktober."

Vooruit

Deel dit artikel