Hoe zou het met de missverkiezingen zijn. Zijn er in de herfst geen misverkiezingen? Toch wel. Met Nnieuws volgen we de volgende weken Nathalie Willemse, een dame die in Brecht woont, maar zo sympathiek was om Nnieuws/ThalsFM te contacteren.

En omdat we nu eenmaal miss-makers zijn... konden we het niet laten haar mee te promoten.

Over zichzelf:

"Mijn naam is Willemse Nathalie,wonende te Brecht en Ninove en ben verkozen tot finaliste Miss De Luxe. Deze verkiezing is een verkiezing waarbij schoonheid luxe en heel belangrijk uitstraling centraal staan. Op schoonheid, luxe en uitstraling staat immers geen leeftijd. Deelnemen kan daarom van 18 t.e.m. 55 jaar. In tegenstelling tot vele andere verkiezingen worden ook geen eisen gesteld m.b.t de lengte van de kandidaten, of is het hebben van kinderen of het al dan niet gehuwd zijn geen reden tot weigering. Daarenboven staat de verkiezing van Miss De Luxe ook open voor dames t.e.m. maatje 42! Dit was voor mij ideaal aangezien ik het enigste 'volslanke' meisje ben van heel de groep. Ik voel me ook welkom met deze verkiezing en dat is wat telt."

Wat deze wedstrijd nog extra speciaal maakt is dat we met alle meisjes en organisatie samen op reis naar Turkije gaan! Iedere finaliste kon/kan de komende maanden deelnemen aan fotoshoots, modeshows en een grote promotour doorheen Vlaanderen. Het is natuurlijk belangrijk dat we een evolutie maken doorheen onze campagne, hierdoor krijgen we tal van trainingen om ons verder te ontwikkelen. De grote finale is op 17 november 2012. Miss de Luxe werkt ook samen met een goed doen : Make- a- Wish. Hiervoor heb ik zelf een dorpsbbq georganiseerd en zo 400 euro ingezameld. Verder maak ik ook zelfgemaakte chocoladetaarten voor dit goede doel. Op dit moment hebben we tal van trainingen achter de rug en zijn ze ons klaar aan het stomen voor de grote finale op zaterdag 17 november.

Aangezien ik 18 november verjaar zou winnen natuurlijk het ultieme cadeau zijn maar ik ben al heel tevreden dat ik zo ver in de wedstrijd ben geraakt. Het is natuurlijk heel belangrijk dat ik veel promo maak voor mezelf. Daarom heb ik jullie nodig : je kan bv. Gratis stemmen op mij via www.missitems.be op de polls van Miss de Luxe, wat me een groot plezier zou doen. Ook heb ik een facebookpagina opgericht zodat de mensen mijn avontuur kunnen volgen, het is natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk 'fans' te verzamelen op deze pagina : http://www.facebook.com/nathaliewillemseMDL2012 .