Organisatoren Kenneth Deckers & William Dias Morais konden op 24 augustus al fier aankondigen : 'De 5e Natuurloop Neteland breekt vandaag alle records: 800 deelnemers'.  Een succes over heel de lijn. En dat resulteerde in een onverhoopt bedrag voor het goede doel.

Ilse De Reze & Eddy Hendrickx (Olivia Fund) mochten vanavond uit handen van Kenneth & William een cheque van maar liefst €10.000 in ontvangst nemen.

Ilse De Reze : 'We zijn jullie heel dankbaar'

'We zijn jullie heel dankbaar', zegt Ilse De Reze, voorzitter van het Olivia Fund. 'Jullie hebben een prachtig sportief evenement met uitstraling neergezet. Toch wel een overdonderend succes na jullie onverdroten inzet tijdens die 5 edities voor het Olivia Fund.'

Dit loop- en wandelevent is na 5 jaar een vaste waarde geworden in Vlaanderen,  met ook deelnemers uit Wallonië en Nederland.

In augustus 2020 is de 6e editie van de Natuurloop Neteland gepland in de buurt Wijngaard aan het scoutslokaal.

Wat doet het Olivia Fund voor het vernieuwend kinderkanker-onderzoek? Lees het hier.

Op de foto : Kenneth Deckers & William Dias Morais overhandigden de cheque van €10.000 aan Eddy Hendrickx & Ilse De Reze van het Olivia Fund, in aanwezigheid van hoofdsponsors Sander & Martine van 'Schrauwen Sanitair & Verwarming', en Christof Lambelin van 'Wolfstee'.

Guy Verellen / Nnieuws ©.