Organisatoren Kenneth Deckers & William Dias Morais konden op 21 augustus al fier aankondigen : 'De 6e Natuurloop Neteland breekt vandaag alle records: 700 deelnemers.' Een succes over heel de lijn. En dat resulteerde in een onverhoopt bedrag voor het goede doel : het Olivia Fund.

Ilse De Reze & Eddy Hendrickx (Olivia Fund) mochten vanmorgen uit handen van Kenneth & William een cheque van maar liefst €10.750 in ontvangst nemen.

Ilse De Reze : 'We zijn jullie heel dankbaar'

'We zijn jullie heel dankbaar', zegt Ilse De Reze, voorzitter van het Olivia Fund. 'Je ziet dat de wetenschap ontzettend belangrijk is voor de wereldgezondheid.  Denk maar even aan covid en kanker.  Jullie hebben een prachtig sportief evenement met uitstraling neergezet. Toch wel een overdonderend succes na jullie onverdroten inzet tijdens die 6 edities voor het Olivia Fund.'

Dit loop- en wandelevent is na 6 jaar een vaste waarde geworden in Vlaanderen, met ook deelnemers uit Wallonië en Nederland.

'We plannen op de 3e zaterdag van augustus 2022 onze 7e editie', weet een blije organisator Kenneth Deckers.  'Hopelijk dan helemaal terug in de covid-vrije wereld zonder restricties. Nog een speciale dank aan onze sponsors en de toffe medewerkers.' 

Wat doet het Olivia Fund voor het vernieuwend kinderkanker-onderzoek? Lees het hier.

Op de foto : Kenneth Deckers & William Dias Morais overhandigden de cheque van €10.750 aan Eddy Hendrickx & Ilse De Reze van het Olivia Fund, Christof De Deckere en Christof Lambelin van 'Wolfstee'.  Guy Verellen / Nnieuws ©.