Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Natuurloop Neteland schenkt €12.000 aan Olivia Fund : 'We zijn jullie ontzettend dankbaar'

Olivia Fund Neteland Natuurloop

De organisatoren van de 7e Natuurloop Neteland Kenneth Deckers & William Dias Morais konden vanavond een cheque van maar liefst €12.000 overhandigen aan het gerenommeerde Olivia Fund.

De 7e Neteland Natuurloop trok 28 augustus zo'n 450 sporters uit heel België en Zuid-Nederland naar de unieke natuur van de Kempense Heuvelrug in het grensgebied tussen Herentals en Lichtaart. Een passage langs én op de Toeristentoren en de kruisweg op Kruisberg blijft een populaire sportieve uitdaging binnen het nationale loop- en jogcircuit.

Eddy Hendrickx Olivia Fund : 'Prachtig sport-initiatief, we zijn jullie heel dankbaar'

'We zijn jullie heel dankbaar', onderstreept Eddy Hendrickx, papa van Olivia en protagonist van het Olivia Fund. 'Jullie hebben een sportief event uit de grond gestampt dat het blijvend vertrouwen van de belangrijkste bedrijven uit Herentals als vaste sponsor geniet. Dank voor jullie tomeloze inzet.

Je ziet vandaag dat wetenschappelijk kanker-onderzoek ontzettend belangrijk is voor de wereldgezondheid.'  

8e Neteland Natuurloop eind augustus 2023

'We plannen eind augustus 2023 onze 8e editie', weet het fiere organisator-duo Kenneth Deckers & William Dias Morais.  'Nog een heel speciale dank gaat naar onze vele sponsors en ons hardwerkend tof team medewerkers. Zonder hen lukt geen mega-organisatie.  Trouwens de goodie-bags voor alle deelnemers gevuld met waardevolle gadgets van onze sponsors scoorden erg goed!' 

Wat doet het Olivia Fund voor het vernieuwend kinderkanker-onderzoek? Lees het hier.

Op de foto vlnr. Bjorn Steynen (Vastgoed Heylen), William Dias Morais (Neteland Natuurloop), Christof Lambelin van 'Wolfstee', Eddy Hendrickx van het Olivia Fund, Kenneth Deckers (Neteland Natuurloop),  Nick Van Looy (Heylen Group) en Martine Naenen van STG Schrauwen.

Guy Verellen / Nnieuws ©.

Olivia Fund Neteland Natuurloop

Deel dit artikel