U bent hier

Nederlands online marketing agency Seeders opent vestiging in Antwerpen

Internationaal | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
14.01.2021 - 08.17u
Door: Mark Jaspers

Het Nederlandse online marketing agency Seeders opent een nieuwe vestiging in België. Het kantoor in Antwerpen staat onder leiding van Matthew Convents. In Nederland staat Seeders al enkele jaren bekend voor zijn SEO expertise, met een grote focus op linkbuilding.

Met de nieuwe vestiging wil Seeders ook Belgische bedrijven helpen hun online autoriteit te vergroten, en internationale ondernemers bijstaan om de Belgische markt te betreden.

Belgische markt betreden als ondernemer

Seeders is al jaren actief op de Belgische markt, voor zowel bedrijven als online marketing agencies. Dennis Akkerman, eigenaar van Seeders, zegt over de nieuwe vestiging: "Veel Belgische e-commerce bedrijven willen bouwen aan hun online zichtbaarheid.

Autoriteit in de vorm van linkbuilding is daarvoor nog steeds een erg belangrijk onderdeel. Veel Belgische ondernemers kijken over de grens voor het vinden van een partner op het gebied van autoriteit.

Voor zowel Belgische als internationale ondernemers openen we daarom nu een vestiging in Antwerpen, zodat we hen nog beter kunnen helpen om hun autoriteit te versterken. "

Online zichtbaarheid vergroten

De nieuwe vestiging in Antwerpen wordt geleid door managing partner Matthew Convents. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van management en coördinatie bij marketing agencies zoals Citycubes, MAC21 en Squaremelon.

Matthew gaat met veel plezier de challenge aan: "Het is voor mij een mooie uitdaging om de expertise van Seeders in België verder door te zetten en het team uit te breiden. Linkbuilding wordt in België veel minder ingezet, terwijl het toch een van de belangrijkste onderdelen van SEO (en dus je online strategie) is.

We kunnen op online gebied nog wel wat leren van onze Noorderburen, zeker wat e-commerce betreft. Met de kennis, ervaring en het netwerk dat Seeders in Nederland en internationaal heeft opgebouwd, kunnen we hier in België zonder twijfel heel veel ondernemers helpen met hun online zichtbaarheid."

Sterke linkprofielen voor hogere rankings

Een sterk linkprofiel is belangrijk voor de zichtbaarheid in de zoekresultaten. Matthew legt uit: "Linkbuilden gaat om kwaliteit, niet om kwantiteit. Links in relevante content zijn steeds belangrijker en er zijn verschillende technieken om een linkprofiel te versterken.

Denk maar aan persberichten op nieuwssites, artikelen op sector gerelateerde websites en reviews op blogs. Meer relevante links zorgen ervoor dat Google de website ook als relevanter en dus waardevol beschouwt.

Op die manier bouw je sterke linkprofielen die leiden tot hogere rankings bij zoekopdrachten. En dat zorgt dan weer voor meer traffic naar je website of online shop, en dus ook meer conversie.

Op dit moment zetten weinig Belgische ondernemers in op linkbuilding terwijl het toch een essentieel om jouw autoriteitspositie te vergroten. We willen hen dus graag helpen die topposities in Google te bereiken."

imageMeer nieuws

Mien Van Olmen : 'Relance plan voor Herentalse handelaars'

Mien Van Olmen : 'Relance plan voor Herentalse handelaars'
Herentals | Neteland 24.02.2021 - 10.10u

Festival van Vlaanderen Mechelen/Kempen op Podium 19 met twee concerten

Festival van Vlaanderen Mechelen/Kempen op Podium 19 met twee concerten
Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 24.02.2021 - 09.35u

Heringerichte vijver moet dienst doen als paaiplaats

Heringerichte vijver moet dienst doen als paaiplaats
Kempen regio | Laakdal regio | Neteland 24.02.2021 - 08.41u

Vernieuwbouw Campus De Vest in de startblokken

Vernieuwbouw Campus De Vest in de startblokken
Kempen regio | Provincie Antwerpen 23.02.2021 - 18.59u

18 jaar Toscanzahoeve

18 jaar Toscanzahoeve
Kempen regio | Nationaal 23.02.2021 - 18.55u

'Samen op de bres voor veilige schoolroutes'

'Samen op de bres voor veilige schoolroutes'
Vlaanderen 23.02.2021 - 17.23u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto