De Tweede Editie van de Belgian Tube Days met onder andere UnaGize, Kastiop, Joey Craig, Olex en Gio! Samen goed voor bijna 2 miljoen YouTube-kijkers.

Op zondag 5 maart komen de allergrootste YouTubers van België én Nederland naar Waagnatie in Antwerpen om hun volgers te ontmoeten tijdens de Belgian Tube Days. Nederlandse topvlogger Gio zal voor het eerst in België deze tweede editie headlinen, vergezeld van andere vloghelden als UnaGize, Kastiop, Joey Craig en Olex.

Na een eerste succesvolle editie vorige zomer, mag Waagnatie op 5 maart alweer zo'n 22 YouTubesterren verwelkomen. Van beautyvloggers "Lifestyle Spot" en "Angela Jakaj "tot gamers "Dylan Peys" en grappenmaker "UnaGize". Aan de verschillende signeerstanden krijgen fans de kans hun YouTube helden te ontmoeten en er op los te selfie'en met hun vlogidolen.

Op de mainstage praat acteur Amir Motaffaf de boel aan elkaar en ook Radiozender MNM zendt die dag live uit en verwelkomt enkele headliners in hun Pop-up radiostudio.

Verder kan het grote publiek voor het eerst kennismaken met de Japanse robot Pepper. Hij is de eerste "humanoid" robot die in staat is menselijke emoties te herkennen en weet ons als geen ander te entertainen. Reeds verschillende Japanse winkels en huishoudens hebben eentje aangeschaft en binnenkort begint hij ook aan zijn Europsese verovertocht.

Tickets kosten 15 euro en zijn te bestellen op www.belgiantubedays.be