Dit jaar wordt tijdens Nekka-nacht de reeds lang overleden grootmeester van de humor, de Nederlandse Toon Hermans gehuldigd.  Het wordt op zaterdag 23 april in de Antwerpse Lotto Arena. een uniek geheel, opgehangen aan het gesproken woord van de meester zelf, referenties naar bekende sketches en de interpretatie van bekende en minder bekende pareltjes uit zijn levenslange carriére.

De acteurs van dienst zijn zelf allemaal fan van Hermans en daarom werd dit jaar gezorgd voor een clan van uitstekende vertolkers waaronder we o.m. Bart Peeters, Warre Borgmans  zullen aan het werk zien.

Uiteraard staan ze er niet alleen voor en daarom hebben ook Els De Schepper, chansonnier Johan Verminnen, onze Marina-man Rocco Granata met

Circus Ronaldo

Warre Borgmans

Bart Peeters

Els De Schepper

Johan Verminnen

Rocco Granata

Pieter Embrechts

Bart Cannaerts

Riet Muylaert

Bert Verbeke

Lissa Meyvis

Op zaterdag 6 februari strijden drie Nederlandse en drie Vlaamse groepen om de Nekka-Wedstrijd te winnen en een podiumplaats op Nekka-Nacht 2016 te veroveren.

Uit Vlaanderen zijn dat:  De Correcties, Zoek & De reiziger, Brent Beukelaer.

Uit Nederland komt: Swinder, Jeroen Kant, Brechtje Kat.

Dus de kans is groot dat misschien wel een Nederlandse inzending de wedstrijd wint.

Nekka-Wedstrijd 2016, Za 6/2 om 20:15u, Arenberg schouwburg in Antwerpen

Tickets http://www.nekka-nacht.be/tickets.aspx

Nekka-Nacht

Zitplaatsen

1e cat. 39 euro

2e cat. 34 euro

3e cat. 29 euro

De prijzen zijn inclusief reservatiekosten en inclusief mobiliteitsbijdrage. Op vertoon van je toegangskaart kan je de dag van het concert gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer (metro, tram, bus De Lijn) van en naar het Sportpaleis/Lotto Arena.

Reservatie Tele Ticket Service: 070/345 345

Info Nekka-Nacht 2016 : 03/248 63 43 - www.nekka-nacht.be

Alfons Maes / NNieuws.  Straks meer met foto's.