Een bestuursdelegatie van NEOS-Herentals heeft vanmiddag een cheque van €350 overhandigd aan het bestuur van SKS-Herentals voor hun jeugdwerking.

In december organiseerde NEOS-Herentals de succesvolle actie ‘Bloemsierkunst Kerst', zegt Geert Keppens, voorzitter Neos Herentals.  'De opbrengst €350 van de bloemstukken, gemaakt door ons bestuurslid Rita Van den Bulck, schenkt NEOS-Herentals aan de kansarme kinderen die bij SKS Herentals voetballen.

Zo kunnen deze kinderen zich volledig integreren bij de vele jeugdploegen van SKS-Herentals. '

NEOS-Herentals zal - met z'n 114 actieve leden - ook tijdens de maand juni zomerse  kinder- , dames- en herenkleding geven in de laadkist aan de kantine van SKS Herentals. Daarmee willen wij als NEOS-club 'MAKE GAMBIA  SMILE' steunen. Een project dat SKS mee ondersteunt .

Onze samenleving heeft nood aan het verenigen van mensen. Daarom zetten we ons in voor het goede doel en tonen wij ons warme hart.

Zo hebben al onze leden een gratis mondmasker  ontvangen en werden er ook mondmaskers gemaakt voor  de zorgverleners in Spermalie / De Kade. Tijdens de maand juni deelden we ook nog handzeepjes uit aan al onze 114 leden.  Neos wenst SKS Herentals alle succes', besluit Geert Keppens, voorzitter Neos Herentals.

'SKS is Neos Herentals heel dankbaar voor deze prachtige geste ter ondersteuning van onze jeugdwerking', vult voorzitter Gerrit Van Nueten aan.  'We wensen Neos veel succes met hun werking.'

Foto's Johan Temmerman / Nnieuws.