U bent hier

NEOS-Herentals schenkt cheque aan jeugdwerking SKS Herentals : 'Kansarme spelertjes mee ondersteunen'

Herentals
06.06.2020 - 16.03u
Door: Herman Gezelle

Een bestuursdelegatie van NEOS-Herentals heeft vanmiddag een cheque van €350 overhandigd aan het bestuur van SKS-Herentals voor hun jeugdwerking.

In december organiseerde NEOS-Herentals de succesvolle actie ‘Bloemsierkunst Kerst', zegt Geert Keppens, voorzitter Neos Herentals.  'De opbrengst €350 van de bloemstukken, gemaakt door ons bestuurslid Rita Van den Bulck, schenkt NEOS-Herentals aan de kansarme kinderen die bij SKS Herentals voetballen.

Zo kunnen deze kinderen zich volledig integreren bij de vele jeugdploegen van SKS-Herentals. '

NEOS-Herentals zal - met z'n 114 actieve leden - ook tijdens de maand juni zomerse  kinder- , dames- en herenkleding geven in de laadkist aan de kantine van SKS Herentals. Daarmee willen wij als NEOS-club 'MAKE GAMBIA  SMILE' steunen. Een project dat SKS mee ondersteunt .

Onze samenleving heeft nood aan het verenigen van mensen. Daarom zetten we ons in voor het goede doel en tonen wij ons warme hart.

Zo hebben al onze leden een gratis mondmasker  ontvangen en werden er ook mondmaskers gemaakt voor  de zorgverleners in Spermalie / De Kade. Tijdens de maand juni deelden we ook nog handzeepjes uit aan al onze 114 leden.  Neos wenst SKS Herentals alle succes', besluit Geert Keppens, voorzitter Neos Herentals.

'SKS is Neos Herentals heel dankbaar voor deze prachtige geste ter ondersteuning van onze jeugdwerking', vult voorzitter Gerrit Van Nueten aan.  'We wensen Neos veel succes met hun werking.'

Foto's Johan Temmerman / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto