U bent hier

Nest, Jan en Boudewijn fietsten 1.240 km naar Lourdes voor goede doel Beyond the Moon : cheque van €5.000

Grobbendonk | Internationaal | Kempen regio | Lille
30.10.2021 - 21.11u
Door: Herman Gezelle

Op 4 september vertrok de 84-jarige Nest De Vries uit Grobbendonk, samen met z'n jongere schoonbroer Jan Adriaenssen (67) uit Vorselaar, en vriend Boudewijn Geentjens (48) uit Wechelderzande met de fiets van Garage Special in Wechelderzande naar Lourdes.

Een rit van ruim 1.240 km om in Lourdes een kaars te branden voor iedereen die ze kennen en gekend hebben, alsook voor families met een ziek kind van het goede doel Beyond the Moon. De aankomst was overweldigend en emotioneel, want de rit verliep niet vlekkeloos.

Vanavond kon het grandioze trio in Garage Special in Wechelderzande een cheque van maar liefst €5.000 overhandigen aan het goede doel : Beyond the Moon vzw uit Schriek.  Een milde sponsor had het chequebedrag van €4.400 naar €5.000 afgerond.

'Beyond the Moon vzw wil duurzame en hartverwarmende momenten en een goed gevoel teweegbrengen bij enerzijds families met een ernstig ziek kind en anderzijds bij sponsors & partners die ons goede doel steunen', zegt Pascale Somers, medeopdrichter en manager.

'Jaarlijks nemen wij onze verantwoordelijkheid en streven we ernaar om onze naamsbekendheid te vergroten door onze sponsorportefeuille te diversifiëren, waarbij een wederzijds respectvolle (lange termijn) samenwerking, transparantie, tastbaarheid en erkentelijkheid belangrijk zijn, opdat we onze twee complementaire projecten Offer a Vacation en Paint a Smile met succes kunnen verwezenlijken.

We danken hartelijk Nest, Jan en Boudewijn voor hun prachtig Lourdes-project.'

Foto's & red. Luc De Voeght / NNieuws.  Straks meer.

Relevante artikels

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto