Kenneth Deckers, organisator van de Neteland Natuurloop, overhandigde maandagavond een cheque van €1.800 aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund.

'Ik bedank Kenneth namens ons Olivia Fund voor z'n inzet voor de organisatie van deze 3e Natuurloop', zegt Eddy Hendrickx. 'Heel tof dat we ook met deze cheque voor ons wetenschappelijk kankeronderzoek een extra steun in de rug krijgen. Ik wens Kenneth veel succes met z'n 4e editie van de Neteland Natuurloop op 25 augustus 2018.'

3e Neteland Natuurloop

400 lopers namen op 26 augustus deel aan de 3e Neteland Natuurloop, die de 22-jarige Kenneth Deckers door de Herentalse natuur had uitgestippeld. Herentalsenaar Kenneth woont op de Lichtaartseweg, en is zelf fervent loper.

Organisator Kenneth Deckers : 'We stippelden een mooi parcours uit over de Kempense Heuvelrug, langs vennen en door de velden. Zelfs de Toeristentoren moesten de deelnemers onderweg bedwingen.

Met 400 deelnemers was de 3e editie een daverend succes. Iedere deelnemer kreeg een frisse La Chouffe aan de eindmeet. De organisatie kreeg lovende kritieken van de loopfanaten.

De 4e editie van de Neteland Natuurloop heeft plaats op 25 augustus 2018.'

Met medewerking NNieuws.