Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Netflow group, Netropolix en COVR fuseren tot één toonaangevende ICT-speler

Netropolix

Netflow Group, met hoofdkantoor in Kruibeke en Cavere uit Wuustwezel, die 2 maanden geleden met elkaar in het huwelijksbootje stapten, enerzijds en anderzijds Netropolix en COVR, met hoofdkantoor in Geel, fuseren tot één nieuw toonaangevend ICT-bedrijf.

Samen ontzorgen ze vooral Belgische kmo’s en grotere bedrijven van al hun ICT-zorgen, en bieden ze zowel ICT- als ERP-matig ondersteuning voor medische beroepsorganisaties en medische congressen wereldwijd. Na de fusie zal de nieuwe groep meer dan 175 medewerkers tellen.

 “Om ons als toonaangevende en trendsettende werkgever te kunnen blijven positioneren, is schaalvergroting onontbeerlijk. We willen voor onze medewerkers nog meer een first-of-class tewerkstellingservaring bieden.  Deze schaalvergroting is ook voor onze klanten zeer positief.  Ze kunnen gerust blijven dat wij hen een moderne, veilige en duurzame dienstverlening bieden, in ons alsmaar sneller veranderend ICT-landschap”, vertelt Koen Vanlommel, CEO van Netropolix.

Tim Sleebus, CEO van COVR vult verder aan: “Doordat we ongeveer verdubbelen in grootte, hebben we ook meer mogelijkheden om nieuwe diensten te ontwikkelen en bestaande diensten verder te verbeteren. Daarnaast biedt de ondersteuning van Dovesco ons ook de mogelijkheid om via gerichte add-ons onze nieuwe groep verder te ontwikkelen”.

Caroline Lecoque, Algemeen verantwoordelijke van Cavere, ziet vooral nieuwe mogelijkheden : “We gaan onze klanten op dezelfde typische manier blijven bedienen. Tegelijkertijd kunnen we ook een beroep doen op alle ondersteuning en bijkomende kennis vanuit Geel, Kruibeke en Edegem zodat wij ons 100% kunnen focussen op onze klanten en medewerkers. Zo heeft iedereen baat bij deze schaalvergroting en complementariteit.”

Wim Jacobs, CEO van Netflow, beaamt dit enthousiasme: “Samen zijn wij een perfecte match: onze dienstverlening aan klanten, onze waarden als bedrijf en onze teams zijn uiterst complementair. Ook onze regio’s liggen 100% in elkaars verlengde. We kunnen bovendien enorm veel van elkaar opsteken en ik kijk er naar uit om samen met Koen, Tim en alle medewerkers dit nieuwe hoofdstuk te schrijven. Het behouden van onze top klantenservice en onze aantrekkelijke werkomgeving zijn hierbij de prioriteit. Mijn dank gaat ook uit naar Dovesco om ons ondernemerschap actief mee te ondersteunen.“

Koen, Tim en Wim zullen gezamenlijk als Managing Directors de nieuwe groep leiden. De groep blijft de aanwezigheid in Kruibeke, Geel, Edegem en Wuustwezel behouden.

Over Netflow

Netflow werd in 2006 opgericht door CEO Wim Jacobs en heeft sinds zijn start jaar na jaar een mooie groei kunnen optekenen door in te zetten op kwaliteit, klantentevredenheid en dienstverlening met datacenter infrastructuur in eigen beheer.

Een van de sterke troeven is een competente interne servicedesk voor de klanten met 24/7 beschikbaarheid. Netflow biedt een zeer ruime IT-technische, networking en cybersecurity kennis aan meer dan 1.500 business klanten.

Voor meer informatie: www.netflow.be

Over Netropolix

Netropolix uit Geel werd in 1999 door o.a. CEO Koen Vanlommel opgericht en is een rasecht Kempisch IT-bedrijf. Met de concepten Business in Versnelling™️ en IT op de Achtergrond™️ levert het toegewijd team persoonlijk maatwerk, advies en proactieve ondersteuning aan honderden kmo’s in de Kempen. Het maatsoftwareteam staat je bij op het vlak van de ontwikkeling van toepassingen op maat.

Voor meer informatie: www.netropolix.be

Over COVR

COVR is opgericht door o.a. Tim Sleebus in 2006. Het bedrijf maakt solide, efficiënte IT-oplossingen die wetenschappelijke en medische verenigingen helpen bij hun ledenadministratie en bij het organiseren van internationale conferenties waar kennisoverdracht centraal staat. COVR is binnen Europa een toonaangevende speler op gebied van technische ondersteuning van wetenschappelijke congressen.

Voor meer informatie: www.covr.be

Over Dovesco

Dovesco is een toonaangevende Belgische investeringsmaatschappij. Dovesco is actief in de chemische industrie via Domo Chemicals, in vastgoed via Alinso en als investeerder via Dovesco Private Equity.

De investeringsstrategie van Dovesco Private Equity is om samen met ambitieuze ondernemers en management teams de groei van hun bedrijven blijvend duurzaam te versnellen, zowel organisch als via strategische overnames. Dovesco Private Equity investeert in winstgevende bedrijven met een leidende marktpositie, geleid door sterke ondernemers en management teams. Over de afgelopen jaren realiseerde Dovesco Private Equity meer dan 30 transacties.

Voor meer informatie: www.dovesco.com

Netropolix

Deel dit artikel