Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Netropolix en Netflow behalen als kersverse groep het Great Place to Work® label

Netropolix

Midden juli behaalden gefusioneerde IT-bedrijven Netflow en Netropolix uit Geel voor het eerst als groep het Great Place to Work® label.

Het is een mooie blijk van waardering voor de genomen initiatieven die ervoor zorgen dat huidige en toekomstige medewerkers in de beste omstandigheden kunnen werken.

Wat is Great Place To Work® ?

Ieder jaar worden bedrijven die de juiste visie en mentaliteit hebben, in samenwerking met de Vlerick Business School, erkend met het felbegeerde Great Place to Work®-certificaat. Het Great Place to Work Institute® reikt deze certificaten uit aan bedrijven waarvan medewerkers als management een enquëte invullen. Deze volledig anonieme enquête meet belangrijke aspecten zoals vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie, met als doel goed werkgeverschap te erkennen en te belonen.

Mooie bekroning van een fusie

Voor Netropolix is het niet de eerste keer dat het IT-bedrijf meedeed. Vorig jaar behaalde het al het label als blijk van hun inzet en initiatieven. Omdat ook voor de nieuwe groep een goede werkomgeving hoog op het prioriteitenlijstje staat, deed het gezamenlijk mee aan het Great Place to Work® traject.

In juni werden de enquêtes verspreid onder alle medewerkers via een anonieme link en in juli ontvingen ze de uitslag: de nieuwe groep mag een jaar lang het Great Placet to Work® label dragen.

Waardevolle cijfers

Alhoewel de fusie nog relatief jong is, voelen de medewerkers zich al echt thuis. Maar liefst 90% van de collega’s geeft aan dat er een sterk kameraadschap heerst binnen het bedrijf.

Daarnaast geldt er een algemene tevredenheid van 83% en vindt 89% van de medewerkers dat de Netropolix-Netflow groep een welverdiende Great Place to Work® is.

En wat met de toekomst? Als Great Place to Work® zal de kersverse onderneming blijven investeren in de groei en ontwikkeling van haar medewerkers.

Het bedrijf blijft inzetten op de gelijkheid en samenhorigheid van de onderneming over alle locaties heen.

Tot slot nemen ze de waardevolle feedback mee en laten ze weten dat het op regelmatige basis bevragingen zal doen om op die manier korte lijnen te houden met alle teams.'

www.netropolix.be

Kleinhoefstraat 11/1 , Geel, België

Netropolix

Deel dit artikel