Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Netropolix & Geelse Netflowvestiging gaan samenwonen

Netropolix

In december 2022 kondigden IT-spelers Netropolix en Netflow hun fusie aan. Daarmee bundelden ze de krachten tot één nieuw toonaangevend ICT-bedrijf. Hun doel? Enerzijds Belgische kmo’s ontzorgen op IT-vlak, anderzijds hun 175 medewerkers een nóg betere tewerkstelling bieden.

Het nieuws van de fusie was nog niet koud of de volgende mijlpaal stond al voor de deur. Op 31 januari verhuisden de 9 collega’s van de Geelse Netflowvestiging enkele tientallen meters verder naar het kantoor van Netropolix in Square One aan de Kleinhoefstraat.

 

Vanzelfsprekende verhuis

Voor Netflow Geel was het niet de eerste keer dat ze dozen moesten inpakken. Het team verhuisde slechts een jaar terug naar hun kantoor aan het begin van de Kleinhoefstraat. Toch was de keuze voor de verhuis vanzelfsprekend na de aankondiging van de fusie: “Het is leuk om te ontdekken waar de overeenkomsten liggen en waar we nog van elkaar kunnen bijleren. En natuurlijk is het fijn om omringd te worden door allemaal IT’ers. Zo kunnen we continu bijleren en raad vragen aan elkaar”, vertelt Michelle Kempen, Cloud lead bij Netflow.

 

Teamgevoel creëren

 

Nu de teams hun plekje gevonden hebben, rest de vraag: hoe zorgen ze ervoor dat de nieuwe collega’s zich thuis voelen op de nieuwe locatie? En ook daar dacht het IT-bedrijf aan. Op de dag van de verhuis organiseerde het een knallende welkomstdrink waar medewerkers van alle vestigingen welkom waren.

Maar naast de negen ingenomen plekjes, zijn er nog enkele vrij in het kantoor in Geel. En niet enkel daar. Ook in de vestigingen in Kruibeke, Edegem en Wuustwezel zijn Netropolix en Netflow steeds op zoek naar nieuw talent om de familie te vervolledigen.#e

Kleinhoefstraat 11, Geel, België

Netropolix

Deel dit artikel