Vermijd een Burn-Out

Leer gemakkelijker en meer ontspannen leven !

We geven niet graag toe dat we stress hebben, maar toch is die er vaak. En waarom eigenlijk?

Met zijn zelfhulpboek leert Eric Ven uit Mol mensen op een praktische manier om te ontspannen en situaties aan te pakken. 'Gemakkelijker en meer ontspannen leven - Vermijd een Burn-Out' verschijnt vrijdag 27 januari bij Uitgeverij Boekscout.

'Je adrenaline stijgt, je twijfel komt de kop opsteken en ja, je voelt stress binnenkomen. Maar geen paniek, dat is normaal. Wat jij ermee doet is een ander verhaal.'

Eric Ven is geboren in 1963. Na zijn opleiding op de hotelschool 'Ter Duinen' in Koksijde kwam hij in aanraking met speciale mensen: positieve denkers. Het verbaasde hem hoe zij naar de toekomst keken. Al snel begreep hij dat hij dit stukje kennis graag wilde toevoegen aan zijn basispakket. Wat voor hem belangrijk is? Zijn positieve ervaringen delen met iedereen. Hij heeft jaren gestudeerd en de nodige ervaring opgedaan om dit te realiseren.

Samenvatting :
In Gemakkelijker en meer ontspannen leven wil Eric Ven je doen inzien dat gewoon informatie opdoen helaas niet voldoende is om veranderingen te realiseren. Een hulpmiddel, zoals een boek, is dan geen overbodige luxe. Maar Eric gaat nog een stapje verder, omdat hij uit ervaring weet dat je door een keer een boek te lezen geen grote progressie maakt. Hij geeft je daarom de nodige handvaten om positief om te gaan met gebeurtenissen en je eigen doelen te bereiken.

Gemakkelijker en meer ontspannen leven - Vermijd een Burn-Out
Auteur: Eric Ven
Geïllustreerd
Uitvoering Paperback
108 pagina's
ISBN: 9789402232981