Op 26 mei wordt in Sint-Jozef-Olen het 100-jarig jubileum van de parochie Sint-Jozef gevierd. Dat gebeurt op die dag met een groot historisch wandelspektakel.

Olen herleeft met o.a. het bezoek van Mobutu aan de Cité met een helicopter en het bezoek van Koning Boudewijn in een oldtimer.

Ter gelegenheid van het 100-jarig besaan van de parochie Sint-Jozef-Olen-Geel publiceert de Heemkundige Kring 'Leef met me mee', een boek van Walter Van den Broeck. In 1972 stak Walter van den Broeck in het Herentalse weekblad Het Kempenland van wal met een rubriekje dat 'Leef me mee' heette. De Heemkundige Kring selecteerde uit de 160 afleveringen die hij schreef een aantal stukjes over het toenmalige leven in de Cité van Sint-Jozef-Olen, de plaats waar hij geboren en getogen is. Later zou hij dat materiaal gebruiken in zijn literaire oeuvre, vooral in zijn beroemde boek 'Brief aan Boudewijn'. De verzameling wordt voorafgegaan door een speciaal voor de gelegenheid geschreven inleiding. Het boek is rijkelijk geïllustreerd met foto's en kreeg de titel 'Leef met me mee'. mee.

Het boek telt 170 pagina's en 120 foto's. Prijs in voorverkoop tot 15 juli 12 euro door overschrijving op rek. BE98 0000 1260 9693 van Rik Anthonis, Lichtaartseweg 43, 2250 Olen. Na juli kost het boek 16 euro, eventuele verzendingskosten: 4 euro.