U bent hier

Nieuw in de bib: e-boeken lenen op uw eigen toestel

Grobbendonk | Herentals | Herenthout | Olen | Vorselaar
02.09.2020 - 20.20u
Door: Mark Jaspers

Binnenkort kunt u als lid van de bibliotheek e-boeken lenen op uw eigen apparaat. Een e-boek lenen of reserveren doet u via het onlineplatform cloudLibrary. U kunt zich hierop aanmelden via uw Mijn Bibliotheekaccount.

CloudLibrary is erg gebruiksvriendelijk, zodat jong en oud, digitaal vaardig en digibeet er vlot mee aan de slag kunnen. Met één muisklik zet u e-boeken op uw apparaat en begint u te lezen.

U kunt twee e-boeken tegelijk lenen voor een periode van zes weken. Als de uitleentermijn afloopt, verdwijnen de e-boeken vanzelf van uw toestel. Over boetes hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Het is ook mogelijk om tot twee e-boeken te reserveren. Het aanbod bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige boeken en een beperkt aantal Engelstalige werken.

De collectie richt zich tot volwassen leners en bevat vlot leesbare fictie, literaire en populaire romans, maar ook toegankelijke non-fictie. De meerderheid van Vlaamse uitgevers zet haar schouders onder het platform.

U vindt er boeken van onder meer Arnon Grunberg, Pieter Aspe, Per Olov Enquist, Rudi Vranckx, Bart Aerts, Camilla Läckberg, Colson Whitehead, Tatiana de Rosnay, Kazuo Ishiguro en Pascale Naessens.

Hou vanaf half september de website van de bib in de gaten voor meer informatie over deze nieuwe dienstverlening. De dienst wordt aangeboden in samenwerking met Cultuurconnect, Standaard Boekhandel en Bibliotheca (cloudLibrary).

Meer informatie

Bibliotheek Herentals , Gildelaan 13, tel. 014 85 97 50, herentals.bibiotheek.be
Bibliotheek Grobbendonk, Astridplein 3, tel. 014 50 74 94, grobbendonk.bibliotheek.be
Bibliotheek Olen, Oevelseweg 24, tel. 014 21 61 24, olen.bibliotheek.be
Bibliotheek Herenthout, Zwanenberg 27, tel. 014 50 10 40, herenthout.bibliotheek.be
Bibliotheek Vorselaar, Nieuwstraat 15, tel. 014 50 71 82, vorselaar.bibliotheek.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto