Dit najaar organiseert Greet Nauwelaerts 4 loopbaanopstellingen in verschillende Kempense gemeentes. Ze zijn de ideale start voor iedereen die aan het begin van het nieuwe schooljaar zelf twijfelt over zijn of haar job.

September brengt steeds een nieuwe start. Ook voor volwassenen is het vaak een moment van omschakeling. Vragen als "Is mijn werk nog wel het juiste werk?" of "Is het niet eens tijd voor iets anders?" steken de kop op. Zeker na de zalige zomervakantie.

"Mensen merken na een vakantie vaak dat ze opzien tegen het terug gaan werken. Omdat ze voelen dat ze geen uitdaging meer hebben, omdat ze problemen hebben met hun baas of een collega. Dat weegt door.

Zeker na een periode waarin de focus elders ligt, steken die vragen of twijfels de kop op. Een loopbaanopstelling is dan een simpele manier om een ander inzicht te krijgen," vertelt Greet Nauwelaerts uit Kerkeblok Noorderwijk, personal coach en begeleidster van de loopbaanopstellingen.

Een loopbaanopstelling geeft zuurstof aan je leven.

"Een loopbaanopstelling kan terug zuurstof geven, of een ander perspectief. Door op een andere manier te kijken naar je vragen of moeilijkheden, zie je mogelijkheden die je eerst niet zag. Doordat de loopbaanopstellingen in groep doorgaan, heb je ook de kans iets op te steken van een andere situatie. Of je nu werknemer, zelfstandige of freelancer bent. Een loopbaanopstelling brengt altijd helderheid."

De opstellingen gaan dit najaar door in Herentals, Ranst, Heist-op-den-Berg en Eindhout.

Meer info via: www.greetnauwelaerts.be/loopbaanopstellingen