Zoals de naam Body@Work al doet vermoeden legt het nieuwe fitnesscentrum de nadruk op de combinatie tussen sporten en werken. Met zijn uitstekende locatie, midden in het industrieterrein van Oevel, biedt Body@Work de ideale oplossing voor mensen die aansluitend op hun werkuren willen sporten zonder veel tijd te verliezen.

Het fitnesscentrum Body@Work is een eerste stap van wat op termijn een sportmedisch centrum moet worden. Het hoofddoel van Body@Work is de (werkende) mensen op een medisch verantwoorde manier in beweging te brengen en te houden. Daarom dat een samenwerking tussen personal coaches, artsen en kinesisten een ideale combinatie moet worden. Nog te vaak verloopt de communicatie tussen coaches, artsen en kinésisten nogal stroef of zitten deze niet op dezelfde golflengte. Een sportmedisch centrum waar al deze verschillende specialisaties omtrent sport en het menselijk lichaam als één systeem samenwerken zou dan ook een enorme meerwaarde zijn voor iedereen die zich professioneel wil laten begeleiden. Het fitness en personal coacingscentrum Body@Work wordt dus de eerste stap in wat een veelbelovend modern project moet worden.

De personal coaches zullen vanaf september dus al aan de slag gaan in 4Wings. Iedereen die zich op sportief vlak, recreatief of professioneel, wil laten begeleiden doet er goed aan om eens langs te lopen bij Body@Work. Eén van de vele voordelen van Body@Work is dat aan elk abonnement een persoonlijke vingerscan is gekoppeld. Zo hebben alle leden bijna continu toegang tot het fitnesscentrum. Dit maakt het ideaal voor leden die zeer vroeg voor het werk willen trainen, of de dag willen afsluiten met een laatste inspanning om in vorm te blijven. 

Het is dus uitkijken naar de officiële opening van Body@Work in 4Wings. Een project waar we ongetwijfeld meer van zullen horen.

BODY@WORK bevindt zich in 4Wings (1everdieping), Nijverheidsstraat 13 te 2260 Oevel.

T:014/57 46 70 GSM:0486/94 20 42  info@bodyatwork.be