U bent hier

Nieuw format op TV PLUS: ‘Bij Ons’

Kempen regio | Neteland
13.04.2018 - 10.32u
Door: Mark Jaspers

Vanaf volgende week maandag start op TV PLUS een nieuw programma: "Bij Ons".10 weken lang zullen we iedere week een andere gemeente of stad zien voorbijkomen in dit nieuwe feel goodprogramma dat overdag loopt op TV PLUS.

Het presentatieduo Maarten Cox en Nasrien Cnops neemt ieder om beurt een volledige week voor haar rekening. Cynthia Reekmans gaat eveneens op pad en verrast een aantal inwoners met een leuk cadeautje.

Over "Bij Ons"

Iedere week zijn we te gast in een bepaalde stad of gemeente in onze regio. TV PLUS gezichten Maarten Cox en Nasrien Cnops gaan dagelijks op zoek naar een interessant onderwerp voor een reportage. Zo komen we elke weekdag meer te weten over leuke initiatieven van gemeentes, verenigingen, organisaties...

Maar er is meer. We ontmoeten ook nog mensen voor een toffe babbel. Zo is er floriste Lut of breakdancer Michaël om er maar twee te noemen.

In de rubriek 'anekdote' willen we meer te weten komen over verhalen of mythes uit de stad of gemeente. Wat zijn de 'slijkneuzen' in Bornem of wie was Joppe Castoor uit Mechelen? Of meer nog, van wie is het standbeeld op de Grote Markt in Herentals?

En ten slotte gaat Cynthia op pad met een bos bloemen of fles champagne. Zij mag in naam van de gemeente of stad een aantal inwoners verrassen: vrijwilligers, kunstenaars, G-sport medewerkers...

En voor wie nog wat vrije tijd over heeft, sommen we telkens enkele toffe activiteiten of evenementen op uit onze gastgemeente.

Iedere weekdag dus een boeiende en gevarieerde aflevering vanuit één van onze gemeentes of steden.

Praktisch

"Bij Ons" zal de volgende tien weken te gast zijn in: Bornem, Mechelen, Herentals, Lier, Hoogstraten, Putte, Rijkevorsel, Puurs, Laakdal en Kasterlee.

Je kan het programma iedere weekdag bekijken op de volgende uitzenduren: 10.30 u. – 13.15 u. en 17.45 u.

Of uiteraard ook op de website van TV PLUS.

Het gaat goed met RTV|TV PLUS

Het gaat goed met de regionale zender voor Kempen en Mechelen. In 2016 groeide het bereik met bijna 20% en in 2017 kwam daar nog eens 10% kijkers bovenop. Dagelijks dus goed voor een gemiddelde van 160.000 kijkers.

Die lijn willen we bij RTV|TV PLUS nog doorzetten. Je mag je in de loop van 2018 dan ook verwachten aan een aantal nieuwe programmareeksen, waarvan "Bij Ons" de spits mag afbijten.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto