Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuw mobiliteitsplan in Olen

Onze omgeving verandert dagelijks. Deze veranderingen bepalen ook hoe we ons bewegen en verplaatsen. 'Olen wil klaar zijn voor de toekomst en werkt daarom aan een nieuw mobiliteitsplan. Ook jij kan hierbij jouw stem laten horen.

Waarom is een mobiliteitsplan belangrijk voor jou?

Een mobiliteitsplan bepaalt hoe we in Olen met mobiliteit omgaan. Het schetst waar onze gemeente naartoe wil en wat ze daarvoor de komende jaren wil gaan doen. Met andere woorden: hoe willen we dat onze kinderen en kleinkinderen zich in de toekomst zullen verplaatsen in onze gemeente?

Eenmaal het plan is opgemaakt, vormt dat het kader waarbinnen alle mobiliteits- en verkeersmaatregelen moeten passen.

Samen weten we meer

De opmaak van een mobiliteitsplan gaat niet over één nacht ijs. Verschillende experten verrichten het nodige studiewerk, leggen alle resultaten naast elkaar en doen aanbevelingen op maat van Olen.

Daarnaast heb jij ook een stem in dit project. Want als Olenaar ken jij de situatie in jouw gemeente beter dan wie ook. Jouw mening en ervaringen zijn dus een grote meerwaarde.

Online vragenlijst op denkmee.olen.be 

Om zoveel mogelijk inzichten te verzamelen, loopt er een online bevraging van 1 tot en met 31 maart. Iedereen kan hieraan deelnemen. Doe je mee, dan maak je kans op één van de vijf Olense cadeaucheques.

Vul nog tot 31 maart de online bevraging in op denkmee.olen.be en maak kans op Olense cadeaucheques

Volg het verloop mee op denkmee.olen.be

Wil je meer weten over hoe het mobiliteitsplan tot stand komt? Of welke tijdslijn voorop is gesteld? Hoe en waar je jouw mening kan delen? Ga dan geregeld eens kijken op denkmee.olen.be. Daar kan je het project van a tot z mee opvolgen.

Deel dit artikel