Vanaf maandag 14 februari kan je het onthaal van het gemeentehuis Grobbendonk terugvinden aan de voorzijde van het gemeentehuis, via de ingang aan de Boudewijnstraat.

Aanleiding van deze verhuisbeweging waren de plannen voor een vernieuwd, open en klantvriendelijk onthaal. De openingsuren van onze snelbalie en de werking op afspraak wijzigen niet.

Parkeren

Breng je een bezoek aan het gemeentehuis, dan kan je nog steeds parkeren op de parking achteraan het gemeentehuis, die via Vaartkom te bereiken is.
Ben je minder mobiel?

Dan kan je gebruik maken van één de parkeerplaats vooraan het gemeentehuis. Deze is tijdelijk omgevormd tot een parkeerplaats voor mindervaliden.

Volgende stappen

'Na het weekend van de opening van het toeristisch seizoen (23-24 april) nemen we een volgende stap in de centralisatie van onze onthaaldiensten, door de integratie van het toeristisch infopunt binnen de werking van ons onthaal', zegt burgemeester Marianne Verhaert (GiB).

'Voor alle vragen rond toerisme binnen Neteland en omstreken, de aankoop van streekproducten of deelnameformulieren voor onze beroemde fotozoektocht kan je vanaf dan aan onze snelbalie terecht.

De vrijgekomen ruimte in de bibliotheek richten we in als een ideale uitvalsbasis voor het wielermuseum.

De komende maanden krijgt de bestaande onthaalruimte op het gelijkvloers dan een volledige make-over, zodat er nadien ruimte is om ook de bezoekers voor de collega's van de sociale dienst en PZ Neteland te kunnen ontvangen.'