U bent hier

Nieuw programma cultureel seizoen 't Schaliken brengt heel wat toppers naar Herentals (2)

Herentals | Neteland
11.05.2014 - 07.06u
Door: Peter Caers

Seizoen 2014-2015 staat in het teken van “oorlog”, omdat vanaf dit jaar de Eerste Wereldoorlog wordt herdacht. Dit thema zal in een aantal voorstellingen en tentoonstellingen verweven zitten. Zo zijn er lezingen over de oorlogskeuken en over Ten Oorlog. Er is een aperitiefconcert Ijzerklanken.

De film The Big Parade vertonen we met pianobegeleiding. De theaterstukken van SKaGeN, Het Gevolg en Compagnie Cecilia handelen rond WO I. Ook brengt Kris Van Steenberge teksten uit zijn boek Woesten en geeft Het Collectief een klassiek concert. Ten slotte zijn er vijf tentoonstellingen rond de Groote Oorlog.

U kunt deze artiesten op het podium bewonderen: Percossa, Pol Goossen, Thomas Smith, Warre Borgmans, Bart Van Loo en Eddy et les Vedettes, Arnout Houben, Compagnie Cecilia, Het Collectief, Studio Orka en Antigone, Pieter Embrechts, Theater FroeFroe, Els de Schepper, Raf Walschaerts,Connie Neefs, Senne Guns, Radio Modern, De Schedelgeboorten, Nigel Williams, Begijn Le Bleu, Udo, Oxalys en Stefaan Degand, Jan Swerts, Herman Brusselmans en Tim Foncke, Eva De Roovere, Marble Sounds, en vele anderen.

Seizoensfolder en website 2014-2015

In de week van 12 mei krijgt u de seizoensfolder met het programma van het nieuwe seizoen in de bus. Geen seizoensfolder ontvangen? Mail of bel uw contactgegevens door en we sturen u een gratis exemplaar op.

Vanaf dan kunt u ook het seizoen bekijken op onze vernieuwde website. Daar krijgt u bij elke voorstelling foto’s, filmpjes en muziekfragmenten te zien en te horen.

Online ticketverkoop

De ticketverkoop start online op woensdag 4 juni 2014 om 13 uur. Iedereen kan vanaf die dag tickets en/of Vriendenpassen kopen via de website. De bestellingen via de website krijgen tot dinsdag 10 juni voorrang op de papieren bestelformulieren en op de bestellingen via e-mail en telefoon.

Vanaf dinsdag 10 juni om 9 uur kunt u op papier, telefonisch en via mail bestellen. Aanvragen voor tickets worden in volgorde van ontvangst behandeld, na de online ticketverkoop. U kunt bestelformulieren downloaden op de website of afhalen aan de balie.

Om online tickets te kunnen bestellen, heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze kunt u aanmaken in het online ticketsysteem. Als u op deze manier tickets bestelt, moet u na uw reservatie meteen de betaling doen met bancontact. Als de betaling in orde is, krijgt u een aantal dagen later uw tickets in de bus. 

Tarieven en vriendenpas

Voor elke voorstelling hanteert cc ’t Schaliken twee prijzen: een basistarief en een vriendenprijs. Alleen houders van een Vriendenpas van cc ’t Schaliken genieten van het laagste tarief. Er worden geen extra kortingen gegeven aan personen jonger dan 26 jaar, personen ouder dan 55 jaar of groepen.

De Vriendenpas kost 10 euro, voor –26-jarigen is dit 5 euro. Een Vriendenpas geldt voor één seizoen in cc ’t Schaliken en is strikt persoonlijk. Elke persoon moet een Vriendenpas kopen om te kunnen genieten van de vriendenprijs.

Voordelen Vriendenpas

  1. U betaalt steeds het goedkoopste tarief, de vriendenprijs. Deze krijgt u voor alle voorstellingen van cc ’t Schaliken, ongeacht hoeveel voorstellingen u kiest.
  2. U verdient een Vriendenpas al terug als u voor vier voorstellingen tickets reserveert.
  3. Voor de films hebt u recht op 1,50 euro korting.
  4. Exclusief voor Vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties.

In de loop van het seizoen kunt u nog altijd kaarten bijbestellen voor andere voorstellingen tegen het vriendentarief. Een Vriendenpas geldt voor één seizoen en is niet overdraagbaar. Een Vriendenpas is persoonsgebonden. Iedereen die de laagste toegangsprijs wil, moet een Vriendenpas hebben.  Foto's Johan Temmerman / Nnieuws.

imageMeer nieuws

Wikipedia, de populaire online encyclopedie, wordt 20

Wikipedia, de populaire online encyclopedie, wordt 20
Internationaal | Nationaal 15.01.2021 - 07.58u

Grondwettelijk Hof: digitale vingerafdruk mag op elektronische identiteitskaart

 Grondwettelijk Hof: digitale vingerafdruk mag op elektronische identiteitskaart
Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 15.01.2021 - 00.08u

Zaal De Waai in Geel en De Zoerla in Westerlo worden vaccinatiecentrum

Zaal De Waai in Geel en De Zoerla in Westerlo worden vaccinatiecentrum
Geel | Herselt | Hulshout | Kempen regio | Laakdal regio | Westerlo 14.01.2021 - 22.34u

Vlaamse Waterweg : 'Binnenvaart regio Kempen status-quo ondanks Covid-19'

Vlaamse Waterweg : 'Binnenvaart regio Kempen status-quo ondanks Covid-19'
Kempen regio | Neteland | Olen | Vlaanderen 14.01.2021 - 19.36u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto