U bent hier

Nieuwe aanpak voor online inschrijvingsweek Grabbelpas

Mol
29.05.2018 - 09.09u
Door: Lex Verellen

Om de piek van de online inschrijvingen voor Grabbelpas beter op te vangen, voeren we aanpassingen door aan het verloop van de inschrijvingsweek. Op maandag 11 juni kan je vanaf 19 uur inschrijven voor de activiteiten in juli, op woensdag 13 juni vanaf 19 uur starten de online inschrijvingen voor de activiteiten in augustus.

De online inschrijvingsweek loopt van 11 juni (19 uur) tot en met zondag 17 juni (22 uur). Inwoners van Mol krijgen bij de start van de inschrijvingen voorrang. Op 11 en 13 juni starten voor hen de inschrijvingen om 19 uur, niet-inwoners kunnen inschrijven vanaf 21 uur.

Op 18 juni wordt het inschrijvingsprogramma opnieuw opengezet en kan je online inschrijven voor activiteiten waarvoor nog plaatsen vrij zijn, dit tot een week voor de activiteit plaatsvindt.

Grabbelpasloket in de sporthal

Ook in het Grabbelpasloket in de inkomhal van sporthal Den Uyt kan je voor extra activiteiten inschrijven en ben je de hele zomer welkom voor vragen over de Grabbelpas.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Elk kind heeft een gebruikersnaam en wachtwoord nodig dat toegang geeft tot het inschrijvingsprogramma. Heb je dit nog niet? Maak dan tegen 11 juni voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aan via www.gemeentemol.be/grabbelpas via 'aanmelden als nieuwe gebruiker'. Wie eerder al deelnam aan Grabbelpas of de activiteiten van de sportdienst heeft al een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze kan je opnieuw gebruiken.

Met één gebruikersnaam al je kinderen inschrijven?

Wil je verschillende kinderen van één gezin (zelfde adres) tegelijkertijd inschrijven? Maak dan voor elk kind apart én voor het gezinshoofd (mama of papa) een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Stuur vervolgens vóór 9 juni een mail naar jeugddienst@gemeentemol.be of sportdienst@gemeentemol.be met de namen van de kinderen en de naam van het gezinshoofd. Wij zorgen voor het aanmaken van de gezinsrelatie. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als het in orde is.

Inschrijvingsprogramma uitproberen

Probeer vóór 11 juni het inschrijvingsprogramma al eens uit en kijk of al je gegevens kloppen. Check zeker ook je e-mailadres, want op dit adres ontvang je je inschrijvingsbevestiging.

Handleiding inschrijvingsprogramma

Raadpleeg de handleiding van het inschrijvingsprogramma via www.gemeentemol.be/grabbelpas.

Technische problemen op 11 of 13 juni?

Ondervind je bij het inschrijven op 11 of 13 juni technische problemen, bel dan tussen 19 en 21 uur de hulplijn via 014 33 05 14.

Meer info:

> sportdienst, 014 33 05 10, sportdienst@gemeentemol.be

> jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Windmolens Westerlo en Hulshout : provincie vergunt toch

Hulshout | Westerlo 20.05.2022 - 17.08u

Opheffing rook- en vuurverbod in provincie Antwerpen, maar blijf waakzaam in bossen, natuur

Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen 20.05.2022 - 10.51u

Eerste besmetting met apenpokkenvirus vastgesteld in ons land

EU | Internationaal | Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 19.05.2022 - 23.22u

Griekse componist en muzikant Vangelis (79) is overleden

 Griekse componist en muzikant Vangelis (79) is overleden
EU | Internationaal | Nationaal 19.05.2022 - 18.44u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto