U bent hier

Nieuwe asfalt voor twaalf woonstraten in Achterbos

Mol
05.03.2019 - 10.56u
Door: Mark Jaspers

Ook dit jaar selecteerde het gemeentebestuur een aantal woonstraten die nood hebben aan een nieuwe asfaltlaag. De straten liggen in Achterbos. De herstellings- en asfalteringswerken moeten voor het bouwverlof afgerond zijn.

Elk jaar voorziet het gemeentebestuur een investeringsbudget om woonstraten met een slecht wegdek een nieuwe asfaltlaag te geven. Naast de nieuwe asfaltlaag voert de aannemer ook lokale herstellingen uit aan de goten en de putdeksels. De werkzaamheden veroorzaken weinig hinder. Enkel op de dag van de asfaltering wordt de straat enkele uren afgesloten voor alle verkeer.

Welke straten werden geselecteerd?

Dungendijk, Frissehoeken, Hendrik Consciencestraat, Veldstraat, Puttestraat, 

Beukenbosstraat, Rollekens, Dwarsstraat, Haaksstraat, Oogststraat, Groot Kapellen,

en Jozef Calasanzstraat

Bewoners informeren

Alle bewoners van de betrokken straten ontvangen vooraf een gemeentelijke brief met een aankondiging van de werken. De aangestelde aannemer verwittigt de bewoners enkele dagen voor het asfalteren. Deze werken kunnen enkel doorgaan bij goed weer.

Meer info: dienst openbare werken, 014 33 08 19, openbarewerken.admin@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Skyports, AZ Turnhout en Stad Turnhout sluiten overeenkomst voor medische transporten met drones

Turnhout regio 23.05.2019 - 09.36u reading time9min

In september start in AZ Turnhout een uniek proefproject om medische stalen en medicatie tussen de ziekenhuiscampussen te vervoeren met drones.

AZ Turnhout, Stad Turnhout en droneserviceprovider Skyports testen gezamenlijk een nieuwe logistieke dienst waarbij medische producten worden getransporteerd met drones.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto