Op woensdag 29 maart opent Carrefour Belgium een nieuwe supermarkt aan de Geelsebaan 30 in Vorst-Laakdal. De nieuwe Carrefour Market is er ondergebracht in een volledig nieuw gebouw.

Winkelen in alle comfort


De klanten van de nieuwe Market van Vorst-Laakdal kunnen terecht in zo'n 800 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor brede gangen voor een groot winkelcomfort. Er is een ruime versmarkt, het paradepaardje van Market, met een mooi assortiment verse producten en bakkerijproducten (met in de winkel vers afgebakken broden, broodjes en koffiekoeken, naast het banketgebak van de gerenommeerde bakkerij Vangrootloon uit Sint-Truiden).

In het nieuwe moderne gebouw werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel. De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer.

Duurzaam

Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO² (met panoramische deuren op de koelmeubels) en een ventilatiesysteem voor warmterecuperatie, zodat de ruimte op een energiezuinige manier verwarmd kan worden.

Trendy assortiment
Het nieuwe winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klant, die steeds meer belang hecht aan versheid, kwaliteit, authentieke smaken, maar zich ook van tijd tot tijd een pleziertje wilt gunnen.

Daarnaast worden ook de prijzen niet uit het oog verloren, met heel wat eerste prijzen in het hele assortiment. De winkel speelt in op de huidige voedingstrends met een assortiment glutenvrije en dieetproducten.

Producten van eigen bodem en het accent op de versmarkt Market geeft de voorrang aan producten van bij ons. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Market als dé versspecialist. De afdeling Fruit en groenten krijgt een prominente plaats aan de ingang van de winkel, en ook de nieuwe visafdeling wordt in de kijker gezet.

Naast de klassieke zuivelafdeling vind je in de traiteurafdeling een ambachtelijk gamma kaas en vleeswaren. De klant die op zoek is naar een snelle maaltijdoplossing vindt zijn gading in het ruime assortiment kant-en-klare gerechten, pasta- en rauwkostsalades, soepen en desserten.

Lokale producenten

Meer dan ooit werkt Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen.

Een lokale leverancier uit Geel levert varkens-, rund- en kalfsvlees van premium kwaliteit. Ook andere producten uit de streek worden in de kijker gezet: aardappelen 'Vers van de boer' uit Veerle-Laakdal, champignons uit Riemst, aardbeien uit Vorst-Meerlaar, vers appelsap Pipo uit Sint-Truiden en Minawafels uit Balen. Zelfs in de diepvriesafdeling kunnen de klanten kiezen voor lokale producten, zoals Ijsroosje uit Averbode.

Ruime openingsuren en extra diensten

Ruime openingsuren, extra diensten en jarenlange ervaring Naast zijn ligging zijn de ruime openingsuren een van de grootste troeven van de nieuwe Market aan de Geelsebaan 30.

De winkel zal iedere dag van 8.00 tot 20.00 uur geopend zijn (sluitingsdag op dinsdag), en op zondag van 8.00 tot 18.00 uur.

De winkel biedt ook extra diensten aan zoals de verkoop van loterijproducten en de mogelijkheid om je pasfoto's te laten maken.

15 nieuwe medewerkers

Er staan 58 parkeerplaatsen ter beschikking van de klanten en er worden laadpalen voorzien om 100 % elektrische of plug-in hybride wagens op te laden. Daarnaast is er ook een ruime fietsenstalling. In de winkel zullen 15 nieuwe medewerkers aan de slag gaan, die grotendeels afkomstig zijn uit Klein-Vorst.

Ook voor het personeel wordt lokale verankering dus hoog in het vaandel gedragen. De nieuwe supermarkt wordt uitgebaat door de heer Bert Dekoninck en mevrouw Loes Bokken, die reeds Market-supermarkten uitbaten in Oostham (sinds 2007) en Tessenderlo (sinds 2010). Zo hebben zij intussen een ruime ervaring opgebouwd in de distributie en kennen ze de sector op hun duimpje. Dankzij hun kennis kunnen ze dan ook uitstekend inspelen op de vragen en behoeften van de klanten en hen de beste service bieden.

Kinderanimatie

Om de nieuwe winkel feestelijk in te huldigen zal er kinderanimatie met grime en een ballonnenclown georganiseerd worden op woensdag 29 maart (van 14 tot 18 u.) en op zaterdag 1 april (van 10 tot 18 u.). Op zaterdag 1 april (van 13 tot 16 u.) krijgen alle klanten van Market Vorst-Laakdal bovendien gratis frietjes aan het frietkraam.

Adres: Carrefour Market Vorst-Laakdal, Geelsebaan 30, 2430 Vorst-Laakdal