U bent hier

Nieuwe club Lierse Kempenzonen voorgesteld in Grobbendonk

Grobbendonk | Lier regio
05.06.2018 - 13.43u
Door: Mark Jaspers

In Aldhem Grobbendonk stelde Lierse Kempenzonen zich voor, de club die is opgericht na het faillissement van het 'oude' Lierse, en op basis van een samenwerking tussen de nieuwe eigenaar-voorzitter en Oosterzonen.

"Stap voor stap willen we terug naar 1e klasse", zegt sterke man Luc Van Thillo. "KSK Lierse Kempenzonen is trouwens een werknaam. Omdat we op het Lisp spelen, zullen we snel opnieuw 'Lierse' zijn. Wij reiken de andere nieuwe club Lyra-Lierse trouwens de hand."

"Wij streven vier kernwaarden na voor het nieuwe Lierse", zegt sterke man en eigenaar Luc Van Thillo: "Kempense nuchterheid, nadruk op de jeugd, lokale verankering en het 'plezierke' terugbrengen. We zullen de kern van Oosterzonen aanvullen met profspelers.

Zonder 'zotte dingen' te doen willen we stap voor stap opnieuw naar 1B en later ooit hopelijk terug naar 1A, waar een traditieclub als Lierse thuishoort. Maar nogmaals, we gaan onze tijd nemen, leggen onszelf geen druk op." (pp-Lierse)

 

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto