U bent hier

Nieuwe concessiehouder voor het Hof Van Riemen

Heist op den Berg
20.12.2018 - 13.12u
Door: Mark Jaspers

Het Hof van Riemen is het oudste burgerlijke gebouw van Heist-op-den-Berg en is sinds 1980 eigendom van de gemeente.

In oktober 2018 stelde de gemeente Heist-op-den-Berg het faillissement vast van brasserie Hof van Riemen. De toenmalige concessiehouder sloot in 2011 een hernieuwde overeenkomst af met het gemeentebestuur maar moest vroegtijdig de boeken neerleggen.

Nadat de Mechelse handelsrechtbank het faillissement uitsprak, werd een curator aangesteld. In dit dossier werd beslist om de inboedel en de bestaande concessie samen over te dragen. Er waren verschillende geïnteresseerde kandidaten. In de onderhandelingen met de kandidaten kwam het beste aanbod van Huis van Dijck.

De gemeente wil graag een snelle doorstart zodat het Hof van Riemen terug open kan en alle burgers weer volop kunnen genieten van dit mooie stukje Heists erfgoed.

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto