U bent hier

Nieuwe concessionarissen op De Lilse Bergen

Lille
26.12.2019 - 14.18u
Door: Lex Verellen

De concessieperiode voor de horecazaken De Eekhoorn en De Specht op het domein De Lilse Bergen loopt op 31/12/2019 ten einde.

In dit kader had de vzw De Lilse Bergen een nieuwe concessie uitgeschreven. Op het lastenboek reageerden diverse kandidaten die met veel enthousiasme een nieuw project wensten op te starten.

De raad van bestuur besliste in haar vergadering van 20/12 jl. de nieuwe concessie toe te wijzen aan Squirrel bv, vennootschap in oprichting, van Michel Leys, Bart Wouters en Piet Daneels.

Het voorstel van de kandidaten werd door het bestuur erg gesmaakt. Ook de andere kandidaten hadden mooie voorstellen, doch in een wedstrijd is er maar één winnaar.
Met de betrokkenen werd een princiepsakkoord bereikt.

In een volgende fase zullen nu gedetailleerde afspraken gemaakt worden tussen de huidige directie, het bestuur en de nieuwe concessiehouders over het plan van aanpak.

Voor de drie initiatiefnemers Michel, Bart en Piet is het een positieve en wel overwogen keuze geweest om in dit project te stappen. Zij wensen een nieuw hoofdstuk te schrijven nadat ze elk meer dan 30 jaar ervaring hebben in
diverse sectoren.

Deze ervaring gaan ze bundelen om zo tot een hedendaags en sprankelende horeca beleving anno 2020 te komen. Het is duidelijk dat veel aandacht zal gaan naar de beleving voor de dagrecreanten enerzijds en de kampeerders anderzijds.

De nieuwe aanpak zal zich ook uiten in de aankleding van de gebouwen en de aanpak van de service. Naast de bestaande evenementen en de vele animatie initiatieven die reeds aanwezig zijn op het domein, zullen de initiatiefnemers ook eigen evenementen ontwikkelen die prominent op de agenda moeten komen.

De start van de exploitatie is voorzien voor 01/04/2020. De voorbereidingen en aanpassingen aan de infrastructuur vragen voordien nog de nodige inzet.
Vanuit de vzw De Lilse Bergen wordt met veel verwachtingen uitgekeken naar de nieuwe samenwerking.

Info:

Recreatiedomein De Lilse Bergen

Tel. : +32 (0)14 55 79 01
E-mail : info@lilsebergen.be
www.lilsebergen.be

imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

Voetbaluitslagen Neteland Kempen

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 18.02u reading time3min

3 Amateur B

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto