Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwe Digitale Wenslijst Brengt Magie van Sinterklaas tot Leven

Sint en Zwarte Pieten
In de aanloop naar de feestelijke periode van Sinterklaas brengen wij met trots onze splinternieuwe digitale Sinterklaaslijst onder de aandacht, waarmee kinderen hun Sintbrief kunnen digitaliseren en direct een persoonlijke brief van de Sint ontvangen.
 
Deze innovatieve applicatie, speciaal ontworpen om het Sinterklaasfeest nog magischer te maken, biedt kinderen de mogelijkheid om hun verlanglijstjes eenvoudig en veilig te digitaliseren. 
 
De applicatie is beschikbaar op zowel mobiele apparaten als computers, en leidt kinderen stap voor stap door het proces van het samenstellen van hun wensen. 
Van speelgoed en lekkernijen tot knuffels en boeken, alle verlangens worden genoteerd in het digitale boek van de Sint.
 
Het hoogtepunt van deze applicatie is dat kinderen een persoonlijke brief van Sinterklaas ontvangen. 
Zodra hun verlanglijstje is ingevoerd, gaat het digitale secretariaat van de Sint over tot de opmaak van een persoonlijke hartverwarmende brief.
 
"Deze Sinterklaas applicatie is ontworpen om de traditie en magie van het Sinterklaasfeest te omarmen in een modern jasje." aldus Glenn Engelen uit Diest, de mede-oprichter van WishUp.
 
"We willen kinderen de mogelijkheid bieden om de vreugde van het samenstellen van hun verlanglijstje te behouden, terwijl ze ook een onvergetelijke, persoonlijke boodschap van Sinterklaas kunnen ontvangen."
 
David Commers, ook  mede-oprichter van WishUp: "We brengen de traditionele eeuwenoude beleving van de Sinterklaasbrief naar een hoger niveau met behulp van artificiële intelligentie. De eerste brieven die we zelf terug kregen van onze hypermoderne Sint waren zo realistisch dat we ons zelf terug kind voelde" 
 
De wenslijst is nu gratis beschikbaar om te gebruiken en belooft een onvergetelijke Sinterklaas ervaring voor gezinnen. 
 
Foto's Johan Temmerman /NNieuws.
Aankomst Sint in Herentals

Aankomst Sint in Herentals

Sint en Zwarte Pieten

Deel dit artikel