U bent hier

Nieuwe frituur Marist in Herentalse Rode Kruisstraat

Herentals | Neteland
12.11.2015 - 15.42u
Door: Peter Caers

Jef (Mols) is altijd een foto-lasser geweest op zelfstandige basis. Na vele jaren kreeg hij een droom, hij wou graag een frituur openen. Vlak bij zijn woonst stond er een pand te koop, dit zou de ideale locatie worden om zijn droom te realiseren nl. Rode-kruisstraat 38 in Herentals.

Bijna 3 jaar lang werkte hij voor en na zijn uren om het verkrotte pand om te toveren tot een volwaardige frituur. Tijdens deze periode volgde Jef dan ook de officiële avondopleiding om friturist te worden.

Het resultaat mag er zeker en vast zijn. Een prachtige frituur met een moderne toets, waar mensen rustig aan tafel hun frietje kunnen opeten terwijl de kinderen in het speelhoekje vertoeven.

Friet Marist

In de frituur kan je genieten van dagdagelijkse frituursnacks maar er zijn ook enkele specialiteiten. Zo kan je frietjes bestellen maar moet je ook zeker onze specialiteit friet Marist proeven (aardappelen met schil).

Naast overheerlijk stoofvlees vind je bij ons ook als specialiteit varkenswangetjes. Wekelijks veranderen de suggesties op onze borden en zo kan je de ene week proeven van heerlijke vers gemaakte kibbelingen en de andere week van huisgemaakte videe.

Frituur Marist, Rode Kruisstraat 38,  Herentals open vanaf vrijdag 13/11.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto