Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwe gezamenlijke boekingsmodule op Kempencampings.be : onmisbaar

Camping

Coole logeerplek bij deze tropische temperaturen? Gezellige halte op je fietsmeerdaagse? Last minute een weekendje weg met de kinderen?

Via de nieuwe boekingsmodule op Kempencampings.be check je de beschikbaarheid en reserveer je je kampeervakantie.

De bonus is dubbel: tijdwinst voor de vakantieganger en meer boekingen plus hogere winstmarges voor de campinguitbater.

Een gezamenlijk initiatief van Toerisme Provincie Antwerpen, provincie Antwerpen en Kempen Campings vzw binnen het Kampeerpact. 

Het kampeertoerisme in de Kempen scoort. De mix van natuur, rust en buitenbeleving charmeert een steeds ruimer publiek.

Het gevarieerde aanbod betekent een stevige pijler in het Strategisch Plan voor Toerisme in de Kempen 2020-2025. Promotiecampagnes als Kamperen in Vlaanderen zetten de vele troeven van een kampeervakantie in de verf.

Toppositie

Geen reden om stil te zitten. Via diverse acties binnen het Kampeerpact werken Toerisme Provincie Antwerpen, provincie Antwerpen en Kempen Campings vzw - de grootste vertegenwoordiger van het Kempense kampeertoerisme - aan een sterker imago, extra overnachtingen en meer groeikansen en zekerheid voor de ondernemers. Gedeputeerde voor toerisme Mireille Colson: “Net als vorig jaar sponsoren we professionele fotoreportages op onze campings. Want niets overhaalt vakantiegangers makkelijker dan sfeervolle beelden. Onze gezamenlijke marketingcampagne wil Vlamingen overtuigen dat Kempen de kampeerbestemming bij uitstek blijft. Ook de digitalisering van het reservatiesysteem en de automatisering van ondersteunende diensten staan hoog op onze agenda. Twee ingrepen die de winstmarges van campinguitbaters verhogen. Daarvoor maken we graag relancemiddelen vrij. Zo bevordert het Kampeerpact de ambitie om van de provincie Antwerpen dé kampeerprovincie te maken.”

Zoek en boek

Logeerformule kiezen, beschikbaarheid checken en reserveren: je doet het voortaan allemaal met de nieuwe boekingsmodule op de sectorwebsite van Kempen Campings.

Met één blik op Kempencampings.be zie je de beschikbaarheid van de diverse terreinen. Handig als je bijvoorbeeld een meerdaagse fietstrip in de Kempen uitstippelt.

Dubbel voordeel ook voor de toeristische ondernemers: ze zijn voortaan vlotter online ‘vindbaar’ en de commissie van een extra boekingsplatform valt weg.

Acht kampeerterreinen - Baalse Hei, Berkenstrand, De Lilse Bergen, De zeven geitjes, Domein De Schuur, Houtum, Molenzijdse Heide en Siësta -  doen al mee.

Kris Quaghebeur, voorzitter Kempen Campings vzw: “De integratie van de beschikbaarheidsinfo en de boekingsmodule geven onze website een stevige kwaliteitsinjectie. De overige leden van Kempen Campings volgen wellicht binnenkort. Hopelijk overtuigen we ook andere campinguitbaters en aanbieders van glamping om aan te sluiten en hun aanbod te delen. Onze droom? Eén platform waar al het kampeerplezier in de Kempen begint.”

PRAKTISCHE INFO

Boek je kampeervakantie in de Kempen op https://www.kempencampings.be/zoek-een-camping/.

Camping

Deel dit artikel