Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwe, immense e-bike en scooterwinkel in Meerhout opent zaterdag 29 april

Meerhout scooters

De elektrische fietsen- en scooterliefhebbers gaan binnenkort in Meerhout hun hart kunnen ophalen bij de nieuwe, zeer uitgebreide e-bike en scooterwinkel in Meerhout. Met maar liefst 1.000m² winkelplezier en een indoor testparcours is deze winkel een walhalla voor elke tweewielerfanaat.

'De winkel is ontworpen om de perfecte scooter-, e-bike en elektrische fietsbeleving te bieden voor iedereen, van beginnende fietsers tot ervaren hobbyisten. Drive2Impress biedt een uitgebreide selectie van de beste tweewielers op de markt, waaronder elektrische (bak)fietsen, elektrische mountainbikes, e-bikes en scooters van kwaliteitsmerken Jools Bikes, Gazelle, Norta en nog veel meer.

Deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte tweewieler voor jouw behoeften.

Indoor testparcours

De winkel beschikt ook over een indoor testparcours waar je de verschillende elektrische fietsen, e-bikes en scooters kunt uitproberen en vergelijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Om de opening te vieren, is er een groot openingsweekend van 29 april t.e.m. 2 mei gepland. Tijdens deze feestelijke dagen ontdek je de nieuwe winkel en geniet je van een geweldige ervaring.

De nieuwe  e-bike en scooterwinkel in Meerhout belooft een unieke shopervaring voor jong en oud en zal ongetwijfeld een nieuwe hotspot worden voor alle tweewielerfanaten uit de regio.

De winkel Drive2impress is gemakkelijk te vinden op Molsebaan 6 Meerhout : geopend maandag & dinsdag van 9u tot 18u en zaterdag & zondag van 10u tot 16u. De nieuwe winkel in Meerhout is dus ZONDAG GEOPEND.'

Drive2Impress
Online Marketing Bureau

Drive2impress Meerhout

Drive2impress Meerhout

Molsebaan 6, Meerhout, België

Meerhout scooters

Deel dit artikel