CD&V Westerlo heeft nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen.

'Marie Michiels komt uit Tongerlo', zegt John Verbraeken, voorzitter CD&V Westerlo.

'Marie heeft samen met Jeroen twee actieve bengels, zoon Mil is 8 en dochter Bes wordt 5.  Ze is adjunct kantoordirecteur bij een sociaal bureau.

Sinds de oprichting van Westerlo Swimming Team (WST) zet ze zich actief in voor de zwemclub. In het feestcomité van WST is ze het creatieve brein achter het jaarlijkse bosspel. Haar ervaring als leidster bij Chiro Rafiki Tongerlo komt hier van pas! Marie wordt blij van gezelligheid en ze streeft ernaar het kleine te eren en het leven te vieren. Ze gaat voor een rechtvaardige en duurzame samenleving waarin jong tot oud een waardige plaats verdient.

Hans Van Lommel uit Oevel

'Hans is zelfkritisch, ... en dus kan hij ook kritisch zijn voor zijn omgeving. Hij stelt regelmatig de zaken in vraag en holt niet mee met de 'gangbare mening'.

Hij heeft zijn roots in de jeugdbeweging en weet dan ook perfect wat het betekent om 'in groep te functioneren'. Vanuit die achtergrond durft hij de jeugd vandaag alle kansen te geven, wat niet meer evident is in deze tijden.  Offert graag een deel van zijn vrije tijd op als kookouder van Chiro Oevel, en wordt dan ook geapprecieerd én gerespecteerd door de Oevelse jeugd.  Hij heeft daarom nu besloten om de sprong naar de politiek te wagen. Commentaar leveren aan de zijlijn is makkelijk, jezelf smijten getuigt van enige moed, heeft een sterk organisatievermogen, als leerkracht en drijvende kracht in Kogeka Sint-Jozef Geel, maar ook als ondernemer en in vele lokale dorpsevenementen.

Willem Claes uit Zoerle-Parwijs

'Willem is 30 jaar en geboren en getogen in Zoerle-Parwijs. Hij studeerde voor industrieel ingenieur aan de hogeschool in Geel, waar hij ook zijn verloofde Valerie leerde kennen. Sinds eind 2014 wonen ze samen in Zoerledorp.

Willem werkt momenteel als business manager bij een consultancybedrijf dat actief is in de farmaceutische industrie.

Naast voetballen bij VC Torenploeg en fietsen was en is vooral Chiro zijn grote passie. Nadat hij actief was bij de leiding van Chiro Zoerle, Gewest Kwarekken en Verbond Kempen was Willem van 2014 tot 2017 nationaal voorzitter van Chirojeugd Vlaanderen.'

www.westerlo.cdenv.be
https://www.facebook.com/cdenvwesterlo/