U bent hier

Nieuwe kandidaten CD&V Westerlo gemeenteraadsverkiezingen

Westerlo
10.08.2018 - 16.22u
Door: Mark Jaspers

John Verbraeken, voorzitter CD&V Westerlo : 'Graag stelt CD&V Westerlo nog eens nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voor :

Ann Van Gelder uit Oevel - Oosterwijk

Ann Van Gelder is 45 jaar, alleenstaande en sociaal verpleegkundige van opleiding. Ze is opgegroeid in Oosterwijk als dochter van Fons Van Gelder en Agnes Hendrickx.

11 jaar geleden verhuisde Ann naar een appartement te Oevel waar ze ook tot haar 12de naar school ging omdat haar mama, juf Agnes, er les gaf in het 1ste leerjaar. Recent kocht Ann haar ouderlijk huis in Oosterwijk en is ze dit aan het verbouwen tot een zorgwoning.

Tijdens de verbouwing woont haar mama bij haar en in oktober verhuizen ze samen terug naar Oosterwijk waar zij haar apart plaatsje zal hebben in de nieuwe woning.

In haar vrije tijd vindt Ann het belangrijk om tijd te maken voor haar familie. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de vormselcatechese in Oosterwijk en Oevel. Samen met haar collega catechisten probeert ze de jongeren die ervoor kiezen gevormd te worden voor te bereiden op hun grote dag. Ann hoopt hen tevens enkele belangrijke waarden en normen bij te brengen die ze kunnen gebruiken tijdens hun verdere leven.

Ann is ook actief in het verenigingsleven in Oosterwijk. Ze geniet ervan om samen te zijn met andere mensen en probeert te helpen waar kan. Ann vindt het verenigingsleven dan ook een belangrijke schakel in de samenleving omdat dit leidt tot vriendschappen voor leuke tijden maar ook in moeilijke dagen. En samen staan we sterker !

Zorgen voor anderen staat centraal in haar leven! Die zorg aan anderen kan Ann ook mee helpen geven via haar werk als diensthoofd van de sociale dienst op het OCMW van Begijnendijk.

Recent besloot Ann de stap te zetten naar de politiek. Met de ervaringen die ze heeft vanuit haar werk en met de dingen die ze ziet en hoor tijdens haar vrije tijd, hoopt ze via het gemeentelijk beleid mee te kunnen werken aan een Westerlo waar het voor IEDEREEN goed is en blijft om te wonen .

Ruben Vermeulen uit Tongerlo

Ruben Vermeulen is 23 jaar en woont nog bij zijn ouders in Tongerlo. Hij studeerde een zevende jaar fotolassen en werkt ondertussen al 4 jaar bij Smederij Thys. Zijn vader Geert is adjunct-directeur bij CVO De Oranjerie, zijn moeder Lutgard is postbode in Tongerlo.

Ruben is al meer dan 11 jaar actief bij KLJ Tongerlo, waar hij ook zijn vriendin leerde kennen. KLJ is dan ook zijn grote passie. Ruben is immers al zes jaar leider van de jongeren, en gedurende vier jaar was hij ook hoofdleider.

Hij is vanuit KLJ Tongerlo nauw betrokken bij de organisatie van het Tongels Dorpsfeest. Ruben zet zich erg in om er elk jaar weer een succes van te maken. Daarnaast is hij ook graag betrokken bij andere evenementen in en rond onze gemeente.

Ruben stelt zich nu met veel enthousiasme een eerste keer kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen en verstrekt daarmee ook de jongerenwerking.'

imageMeer nieuws

Bart Verhaeghe te gast op Ontbijtclub Kempen

Bart Verhaeghe te gast op Ontbijtclub Kempen
Kasterlee | Kempen regio 20.10.2018 - 19.30u

Van der Poel speelt met de tegenstand in Boom

 Van der Poel speelt met de tegenstand in Boom
Internationaal | Vlaanderen 20.10.2018 - 17.09u

Leerrijke verwendag in bib Neteland

 Leerrijke verwendag in bib Neteland
Herentals | Neteland 20.10.2018 - 12.45u

VC Herentals - K.VV Duffel : 'Belangrijk punten pakken, niks anders'

VC Herentals - K.VV Duffel : 'Belangrijk punten pakken, niks anders'
Herentals | Provincie Antwerpen 20.10.2018 - 12.43u

SKS Herentals - Rauw : leider tegen nr. 4

SKS Herentals - Rauw : leider tegen nr. 4
Herentals 20.10.2018 - 12.19u

'Herenthit' : nu al collectors item

'Herenthit' : nu al collectors item
Herenthout 20.10.2018 - 12.08u

Digitale week : workshops kOsh in 't Peeseeke

Digitale week : workshops kOsh in 't Peeseeke
Herentals 20.10.2018 - 11.31u

Real Noorderwijk – Squadra Mouscron 1-1

Real Noorderwijk – Squadra Mouscron 1-1
Herentals | Nationaal 20.10.2018 - 10.52u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto