Eenheid en N-VA slaan in Herenthout de handen in elkaar met de nieuwe kartellijst 'Eenheid – N-VA' voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018.

'Eenheid en N-VA hebben de schouders gezet onder een gezamenlijk, 100% lokaal programma op maat van onze gemeente,' zegt Sander Ooms, gemeenteraadslid Eenheid Herenthout. 'Onze kartellijst zal inzetten op de krachtenbundeling van mandatarissen met ervaring en nieuwe gedreven mannen en vrouwen.  We zullen er staan, met een nieuwe kartellijst met 19 enthousiaste kandidaten: 13 kandidaten voor EENHEID en 6 kandidaten voor N-VA.

De ene als kandidaat voor N-VA, de andere als kandidaat voor EENHEID, maar wel als één kartel voor Herenthout.  Samen hoger klimmen en meer bereiken dan elk apart, daar gaan wij voor! 1+1 is méér dan 2.

Stijn Raeymaekers (EENHEID), advocaat en gemeenteraadslid in Herenthout, zal deze kartellijst trekken.

Wij steken de ambities van de kartellijst EENHEID – N-VA niet onder stoelen of banken: wij gaan 100% voor het besturen van onze gemeente.
EENHEID – N-VA wil met volle kracht vooruit in Herenthout en wil garant staan voor een vooruitstrevend en kwaliteitsvol beleid.  Een positieve vernieuwing, daar gaan wij voor.

Heb jij er ook zin in? Wil jij ook meewerken aan een modern en goed bestuur voor Herenthout?  Contacteer eenheidherenthout@gmail.com of herenthout@n-va.be
Onze brievenbussen in het dorp leverden al heel wat interessante tips en verfrissende ideeën op', besluit Sander Ooms.  (pb)