'We zwaaien binnen enkele weken alweer 2021 uit. Wat we er allemaal van vonden, dat laten we in het midden, maar dat betekent niet dat we het niet gezellig mogen maken in de Nijlense dorpskernen.

Op een veilige manier uiteraard. Als eerste zal vanaf 7 december de nieuwe Kerstverlichting onze Nijlense diamant nu ook bij duisternis doen schitteren in de straten in de dorpskernen.

Eindejaarsactie

Nog op 7 december start de eindejaarsactie van onze Nijlense handelaars. Koop lokaal en maak kans op Nijlense cadeaubons. Je herkent de 34 deelnemende zaken aan het vitrinebord.

Eindejaarmarkt op zondag 12 december, met maatregelen

Van 12u tot 18 u kan je op het Kerkplein rond snuisteren tussen het lokale aanbod aan allerlei producten. De lokale handelaars stellen kraampjes op en iedereen is welkom, mits het dragen van een mondmasker en het voorleggen van een geldig covid safe ticket.

In de enige aankomstzone worden de regels van social distancing gevolgd, ook de standhouders dragen mondmaskers en je mag enkel zittend iets consumeren, met maximaal 6 personen aan een tafel.'