De eerste dag van het schooljaar was een speciale ervaring voor de leerlingen van basisschool Willem Tell. Niet alleen omdat ze met z'n allen weer aan een boeiend en leerrijk schooljaar beginnen, maar ook omdat ze de nieuwe speelplaats voor het eerst in gebruik konden nemen.

Nathalie Suy,  directeur basisschool Willem Tell : 'Onder het goedkeurend oog van de schepen van onderwijs Kris Gebruers huldigden we onze speelplaats op een feestelijke manier in. We zijn erg trots op ons project. Een project waar we samen de schouders onder zetten.

De architecten van Scholengroep Fluxus zorgden, in samenspraak met onze leerkrachten, leden van de schoolraad en uiteraard onze leerlingen, voor een ontwerp dat perfect aansluit bij onze visie op leren.

Onze nieuwe speelplaats werd uitgerust met een overkapping, zowel op de speelplaats van de lagere school als op de speelplaats van de kleuters. Je vindt er ook een buitenklas, een schommel, klimtakken en wilgenhutjes. Op de grote speelweide van Willem Tell vind je vanaf nu een glijbaan, een tunnel en een reusachtige speelberg'.