U bent hier

Nieuwe speeltoestellen voor de allerkleinsten

Geel
13.03.2018 - 17.35u
Door: Mark Jaspers

Het is duidelijk voelbaar, de lente hangt in de lucht. Het begint te kriebelen om naar buiten te trekken met de bengels. In de voorbije winterperiode plaatste of verving de stad een aantal speeltoestellen. De nieuwe speeltoestellen zijn ondertussen uitgebreid getest en goed bevonden door het jonge publiek.

Vorig jaar werd de pastorijtuin van Larum opengesteld voor het publiek. In samenwerking met de stad kreeg de tuin een opknapbeurt en werd een petanqueterrein aangelegd.

De tuin biedt een veilige doorgang van de Larumseweg naar de twee scholen, wat een groot pluspunt is voor de schoolgaande kinderen. Om het verhaal helemaal af te maken, is er nu ook een speelparcours voor de allerkleinsten geplaatst in de tuin.

Jonge ouders en grootouders kunnen hier met hun peuters en kleuters een aangename tijd beleven.

Op kleuterschool De Bollenboom in Zammel werd een oude klimtoren verwijderd. In de plaats hiervan is er een nieuw glijbaanhuisje en een zitslang met kleurrijke zitjes.

Ook op de kleuterschool van De Katersberg in Holven moest een oud toestel naar de schroothoop. Nu kunnen veel kleuters tegelijk ravotten op een speeltruck. In de zandbak plaatste de stad enkele nieuwe zandtafeltjes.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto