U bent hier

Nieuwe verkeerssituatie: proefopstelling Groenstraat-Beekstraat (Westmeerbeek)

Hulshout
12.12.2016 - 14.38u
Door: Herman Gezelle

In augustus werden de bewoners van de betreffende straten uitgenodigd om een voorstel te doen voor het verhogen van de verkeersleefbaarheid. Er was een goede respons en de meerderheid van de bewoners heeft voorgesteld om de Groenstraat af te sluiten ter hoogte van de J. Michielsstraat.

Om deze situatie te testen, wordt de oplossing de komende maanden als proefopstelling doorgevoerd. De enkelrichting in de Groenstraat wordt dan ook opgeheven.

De maatregel gaat komende week in en wordt toegepast voor een proefperiode van drie maanden. Na deze periode wordt de verkeersaanpassing geëvalueerd door een bevraging en door objectieve verkeersmetingen. Op basis van deze resultaten zal worden beslist of de maatregel definitief wordt ingevoerd.

Bent u geen direct omwonende, maar wilt u wel graag een voorstel doen? Op onze website vindt u een speciale pagina voor de Groenstraat-Beekstraat (www.hulshout.be > Veiligheid/verkeer > Mobiliteit > Beekstraat-Groenstraat). Onderaan staat het formulier dat u kan invullen en terugbezorgen aan de gemeente.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto