Volvo Cars blinkt met de nieuwe Volvo S90 uit in de categorie van de grote reis-berlines.  Z'n opvallende troeven zijn een uitgepuurd design, zowel binnen als buiten, een uitstekende dieselmotor, een opvallend goede wegligging, een ruim interieur, Zweedse veiligheid én alle comfort.

Kom de nieuwste Volvo S90 ontdekken tijdens de Opendeurdagen tot 17 september. Ook open op zaterdag en zondag van 10u tot 17u bij Volvo Van Houdt Kempen in Herentals, Geel en Turnhout.

'Het stokpaardje van onze Zweden blijft natuurlijk veiligheid,' onderstreept Edwin Van Houdt, directeur Volvo Van Houdt Kempen.

'Het City Safety-systeem, dat aanrijdingen moet vermijden, herkent nu niet alleen overdag en 's nachts voetgangers en fietsers, maar merkt voortaan zelfs grote dieren op.

Verder is de standaarduitrusting bijzonder uitgebreid: een adaptieve snelheidsregelaar, Pilot Assist-rijhulp voor semi-autonoom rijden, rijstrookwaarschuwing, verkeersbordherkenning, vermoeidheidsdetector, en een hulpsysteem dat de auto op de baan houdt wanneer je langzaam van de weg afwijkt.

Dodehoekwaarschuwing, een waarschuwing voor aanrijdingen langs achter, voor kruisend verkeer, en voor parkeerhulp kan je als optie nemen.

Je bent met je familie welkom dit weekend tussen 10 en 17u, en tijdens de week tot 17 september om de nieuwste Volvo S90 tot in de details te komen ontdekken,'  besluit Edwin Van Houdt directeur Volvo Van Houdt Kempen.

Guy Verellen / NNieuws.