U bent hier

Nieuwe woningen Gielsbos officieel in gebruik genomen

Lille | Neteland
24.03.2014 - 10.26u
Door: Peter Caers

Bewoners en begeleiders van het nieuwe woonerf Rozendries van het Gielsbos in Gierle hebben vrijdag feestelijk hun nieuwe woningen in gebruik genomen. Dat gebeurde met een plechtig moment en een buurtfeest voor de bewoners.

Gielsbos gaat in enkele fasen de 25 huidige wonigen vervangen door 26 nieuwe. De eerste fase is klaar. Die bestaat uit 5 zorgwoningen voor hoge verzorgingsnoden en 2 woningen voor bewoners met gedragsmoeilijkheden. Tegen 2020 moet gans het project gerealiseerd zijn.

Op de foto zie je Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen, gedeputeerde Peter Bellens en directeur Pol Vanden Weygaert bij het doorknippen van het lint bij wijze van officiële opening van de nieuwe woningen op Rozendries.

foto: provinciebestuur Antwerpen

 

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto