U bent hier

Nieuwjaarsavond 31 december: wie gaat er op de kindjes letten?

Nationaal
18.12.2013 - 21.53u
Door: Franky Van Leeuwen

Yoopies, de eerste sociale netwerksite waar babysitters en ouders met elkaar in contact kunnen komen, zal het zoeken naar een oppas voor oudejaarsavond heel wat makkelijker maken. Op Yoopies kan je namelijk in contact komen met meer dan 800 beschikbare babysitters over gans België en dit via haar website.

Vergeet de stress van 31 december en de moeilijkheden die ouders ondervinden terwijl ze wanhopig op zoek gaan naar een betrouwbare oppas voor de kinderen die beschikbaar is op oudejaarsavond. Want vanaf nu is er Yoopies dat de ouders een stevig handje zal helpen bij de zoektocht naar een beschikbare babysit voor oudejaarsavond, waar dan ook in België.

Ouders hoeven slechts de zoekfunctie « beschikbaar op 31 december » te kiezen en Yoopies zal zich vervolgens ontfermen over het voorstellen van de geschikte en beschikbare kandidaten. « Of je nu op vakantie bent met oudejaarsavond, bij je schoonfamilie gaat vieren of gewoon thuisblijft, je kan in een paar klikken alle beschikbare babysitters vinden dankzij onze mobiele site» legt Benjamin Suchar, medeoprichter van Yoopies, uit. Vandaag de dag hebben er niet minder dan 1000 babysitters reeds bekendgemaakt dat ze beschikbaar zijn op oudejaarsavond (bekijk hun profielen door hier te klikken) !

Dankzij hun multi – criteria - zoekmachine kunnen ouders gratis en in slechts enkele klikken een oppas vinden dichtbij huis, kunnen ze ontdekken of deze persoon al wat ervaring achter de rug heeft met babysitten, foto's, het tarief en de beoordelingen van andere ouders bekijken en natuurlijk meteen te weten komen of deze babysit beschikbaar is op 31 december! Op deze manier kunnen ouders op een eenvoudige manier, per mail of per telefoon, in contact komen met de babysitter van hun keuze en zo een aangename, mooie oudejaarsavond - en nacht doorbrengen.

Yoopies rekent geen commissie aan en de babysit bepaalt volledig zelf zijn/haar tarief.

Met meer dan 800 beschikbare babysitters verdeeld over gans België zal de overgang van oud op nieuw 2014 kinderspel worden.

Een beetje meer over Yoopies

Sinds haar start in juni 2013 probeert Yoopies.be de zoektocht van ouders naar een geschikte babysit te vergemakkelijken. Yoopies is het eerste sociaal platform waarop babysitters, kinderoppassen, kinderverzorgsters en ouders met elkaar in contact kunnen komen. Yoopies groeide op korte tijd uit tot één van de leiders van Europa binnen de oppas-branche ( aanwezig in Frankrijk, Italië, Spanje en België) voornamelijk dankzij haar verscheidene innovaties: beoordelingen en aanbevelingen binnen het vriendennetwerk van de ouders via Facebook, geolokalisatie etc. De site kent dan ook ongeveer 10 000 gebruikers. Voor het nieuwe jaar, nu nog meer dan ooit, staat het hele Yoopies team klaar om haar devies waar te maken « happy kids, free parents ».
Meer nieuws

Karolien Marck : 'KanGoe, online platform rond overprikkeling en burn-out preventie'

Karolien Marck : 'KanGoe, online platform rond overprikkeling en burn-out preventie'
Geel | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 16.04.2021 - 15.55u

Nachtelijke autoinbraken in Vorselaar

Nachtelijke autoinbraken in Vorselaar
Neteland | Vorselaar 16.04.2021 - 14.12u

Amerikaanse medisch adviseur Fauci: "Pauze met Johnson & Johnson is geen annulatie"

Internationaal | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 16.04.2021 - 09.18u

Vaccinaties : misschien volgend jaar 3e prik met Pfizer-vaccin

Vaccinaties : misschien volgend jaar 3e prik met Pfizer-vaccin
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 16.04.2021 - 08.11u

Voka : "Volwaardig exitplan voor alle sectoren blijft hard nodig"

Voka : "Volwaardig exitplan voor alle sectoren blijft hard nodig"
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 15.04.2021 - 16.05u

Na amper een maand verdwijnt raamregel voor treinen naar de kust alweer

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 15.04.2021 - 15.56u

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto