U bent hier

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst

Heist op den Berg
26.12.2018 - 13.41u
Door: Mark Jaspers

Koninklijke Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst brengt haar nieuwjaarsconcert op 6 januari. Naar tweejaarlijkse gewoonte is er ook in 2019 opnieuw het nieuwjaarsconcert in de schouwburg van CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg.

Zoals de traditie het wil is er ook dit jaar een gastmuzikant uitgenodigd. Anneke Luyten, sopraan, zingt de pannen van het dak. Maar ook eigen solisten krijgen de kans om zichzelf te tonen op het grote toneel.

Ook dit jaar zal het programma een variatie bevatten van oude en nieuwe werken. Zo zal de finale van de 5de symfonie van Shostakovich weergalmen doorheen de zaal.

Anneke Luyten zal dan weer iedereen emotioneren met haar zang op 'I shall love but thee' van Jan Van der Roost.

Andere werken op het programma: Riften Wed (Julie Giroux, apr. Ivan Meylemans), Sång till Worden (Lode Violet), Castaldo-Nova (Rudolf Novaček), In de kerk (Simon Van Hoecke), Chi il bel song di Doretta (Giacomo Puccini), Rusalka's Song to the Moon (Antonín Dvořák), Der Lustige Bua.

Afspraak op zondag 6 januari 2019. Concert vat aan om 11u, deuren openen om 10u30 in de Schouwburg van CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.
Kaarten te koop voor 15 euro via het CC, zakenkantoor Verwimp (014 26 03 59) of via secretariaat.kfow@outlook.com.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto